En update från Gotland

3 dagar blev det på ön innan jag lämnar igen. Jag kommer alltså ha hunnit göra Stockholm-Dublin-Stockholm-Visby-Stockholm på vecka. Fasligt farande på mig, haha! 07:05 går båten imorgonbitti och sen är vi uppe på Fastlandet till Lördag kväll innan vi åker hem igen. Varför? Jo, för att fira jul med Farfar. Myyys!

Jag tillbringade kvällen igår med att ligga i soffan med huvudet i mammas knä och se på en deckare samtidigt som hon strök mitt hår. Nämen alltså hör ni hur mysigt? Helt ärligt kan jag inte ens minnas sist jag hade ro till att göra det. Om jag gillar mitt nya jag? Hell to the yes!

Jag har lyssnat på min kropp. För att lite fortsätta på punkten ovan. Min mage är tack och lov mycket bättre. Så min första tanke var igår att gå på BodyAttacken (ett riktigt högintensivt pass), men istället bestämde jag mig för att åka till gymmet och ”bara” köra ett lugnare gympass med möjlighet att avbryta. Även det, att inte köra fullt ut när det känns okej utan lyssna på kroppen ordentligt, är något jag inte gjort på flera år. Säger då det, jag är ett nytt jag.

Om ni har missat Hjem til Jul så har ni verkligen missat något!! Jag har tänkt se den ända sen den dök upp på Netflix, men i och med skola och allt har jag inte haft tid - förens nu. Jag började se den igår och den är verkligen klockren! Jag satt och skrattade så högt, haha!
Det är alltså en serie som handlar om Johanne, 30 år och singel. Under en familjemiddag den 1 December råkar hon (efter mycket påtryck från sin familj) säga att hon faktiskt har pojkvän. Mamman som blir hysteriskt glad lämnar Johanne utan återvändo, och hon måste ge sig ut på jakt efter en pojkvän att fira Julafton med. Vi snackar alltså 24 dagar fyllda med speed-dating, psykon från Tinder och allt däremellan. Och det är verkligen SÅ klockrent! Nej, ni måste verkligen se!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh fick verkligen en flashback sen man var liten och mamma strök håret sådär, MYS! Och shit vad många resor man kan hinna på en vecka?! Stor kram och ta hand om dig vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
Heléna,
Godmorgon fining! Visst är den serien bra!!! Jag såg alla avsnitten på en kväll - fastnade liksom i soffan och kom inte därifrån förrän alla avsnitt var avklarade. Hoppas du får en fantastisk dag finaste Matilda! Stora kramar 🤗💖💖💖
lehdla.blogg.se
elllensvensson
elllensvensson,
Gud vilken tur du varit på <3
nouw.com/elllensvensson
Kajsastenberg
Kajsastenberg,
Den är värt att titta på och jag satt kollade på den en hel kväll 😊 Den är super bra 😊
nouw.com/kajsastenberg
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Såt reklam för den på tunnelbanan men inte varit säker på om den varit värd att se, kanske tar o kikar på den ikväll!<33
nouw.com/mayamolanderz
linndossing
linndossing,
Åh så mysigt att hinna fira jul med farfar också! Ska absolut kolla in filmen <3 Kram
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
hahah gud, skulle känna igen mig 100% i den där serien tror jag 😉 Kom hem och fika med mig snart btw!!
nouw.com/isabylund
Tess,
Vilka härliga bilder vännen 😊
blondinas.se
granfeldts
granfeldts,
Åh så grymt av dig att känna efter och lyssna på kroppen istället. Verkligen så himla viktigt <3
nouw.com/granfeldts
Hannas krypin,
Så härligt med ett så lugnt pass och bara lyssna på kroppen. Underbart också med "mammamys". Jag har spanat på den serien men inte sett några avsnitt än. Är så nyfiken! Kul att höra att den är bra.
hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin