En sommarlista

Jag har sett den här listan cirkulera runt i bloggvärlden de senaste veckorna, och med tanke på att vi snart tar oss in i årets första officiella sommarmånad kan jag ju inte vara sämre än att fylla iden jag med =)

Havet/Pool - Jag skäms nästan över att säga det, men under de senaste åren har jag blivit något av en badkruka. Då känns det på något sätt enklare med en pool än hav.

Sola/Bada - Som sagt, något av en badkruka numera samtidigt är jag aldrig någonstans utan att ha doppat mig. Och sola älskar jag, men jag är alldeles för rastlös för att ligga någon längre stund. Så åker jag till en strand kommer jag utan tvekan göra båda.

Klippor/Sandstrand - Tofta all the way!

Landet/Stan - Det beror på hur man räknar det. Jag är utan tvekan hellre i stan än på landet - på Gotland. Men räknas Gotland som landet? För i sånna fall är jag ju hellre på landet än i stan, om man räknar stan som i Stockholm.

Myskvällar/Utekvällar - Varför kan dom inte vara lika med samma sak? En myskväll på en uteservering med tjejkompisarna, ett glas vin och en massa skratt. Det om något är ju livet!

Iskaffe/Iste - Kan jag få en iskall cola zero istället?

Juice/Smoothie - Jag dricker nästan aldrig juice. Smoothiebowls däremot är ju något jag lever för.

Bikini/Baddräkt - Bikini! För det första vill jag ge mig själv alla chanser jag kan att låta min likbleka kropp få i alla fall lite färg och för det andra har jag tyvärr alldeles för små boobs för att en baddräkt skall sitta snyggt, hehe.

Spontana äventyr/Planerade äventyr - Preliminär-bokade helst, haha! Jag är ju tyvärr inte så spontan av mig. Samtidigt gillar jag att inte ha en massa tider att passa och måsten att göra. Så vi kan väl preliminär-boka planerna?

Kjol/Shorts - Hmm.. Jag har alltid varit en shorts-tjej men under de senaste åren har jag ju faktiskt börjat älska både kjolar och linnen. Så frågan är om inte svaret nästan blir kjol ändå. Sjukt nog.

Gräddglass/Isglass - Gräddglass. Men inte sådär gräddig att den smakar grädde.

Solglasögon/Keps - Solglasögon. Utan tvekan.

Ljudbok/Fysisk bok - Ljudbok när jag är ute och promenerar och fysisk bok när jag ligger och solar.

Musik/Podd - Vet ni att på sista tiden har jag knappt ens lyssnat på musik. Så sjukt! Men med det sagt måste jag säga podd.

Sena kvällar/Tidiga morgnar - Mina älskade mornar!!

Midsommar/Kräftskiva - Tro det eller ej guys men jag har aldrig varit på en kräftskiva. Så med det sagt måste jag nog svara midsommar.

Gillar

Kommentarer

bergstrandanna
bergstrandanna,

Åh vilken kul lista 😍

nouw.com/bergstrandanna

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin