En sommarlista

3 saker du vill göra i sommar?
- Frossa i jordgubbar och vaniljglass!
- Tillbringa så mycket tid med mina underbara systrar, mina fantastiska föräldrar och alla mina världsbästa vänner! Gäller att passa på så länge jag är hemma på ön!
- Gå runt på Visbys gator och bara älska livet! Aldrig hade jag trott att jag skulle älska den här ön så pass mycket som jag gör nu när jag flyttat härifrån

3 saker du INTE vill göra i sommar?
- Bränna mig! Typ oundvikligt med tanke på att jag alltid gör det, men jag ska verkligen kämpa för att undvika det
- Försova mig till jobbet! Jag har drömt så många mardrömmar om det. Nej fyyy! Risken finns att om jag gör det kan inte båten gå, utan det blir mitt fel att alla 1000 plus passagerare blir fast här på ön och såklart svinsura på mig. PANIK!
- Bryta handleden. Eller vristen. Eller något annat ben. Visserligen har jag aldrig gjort det tidigare, men jag har en känsla utav att det av någon konstig anledning kommer att hända i år

Stranden eller poolen?
Det spelar absolut ingen roll! Bara det finns vatten att bada i, någonstans jag kan ta min powernap i solen (höjdpunkten på mina somrar alltså, haha) och tillräckligt med utrymme för att röra mig och inte bli rastlös till tusen så är jag nöjd.

Vad ska du läsa i sommar?
Böcker! För mig är lugnet av att ha tid till att läsa = med semester. Därför måste jag se till att hitta ett sånt sinnesstånd att jag får tid att checka av åtminstone 2 böcker. Tror vi på det??

Vad grillar du helst?
Säg något jag inte grillar! Nötkött, fläsk, kyckling, fisk, grönsaksspett, hamburgare, halloumi, bananpaket med After eight. Tänd grillen så är jag där!

Sommarregn, ja eller nej?
JA! Men bara på dom dagarna man inte har något som helst planerat utan man kan sitta inne, med öppet fönster och läsa en bok hela dagen. Alternativt när man är ute med segelbåten, ligger i en gästhamn och kan samla hela familjen framför ett sällskapsspel.

Bilder från förra året. Bara ett par dagar kvar så står jag där igen

Sommarjobb - ångest eller glädje?
100% glädje! Visserligen hade det varit fantastiskt att bara vara ledig, men med tanke på att mitt sista CSN, som dessutom inte ens var halvt, kom i slutet av Maj så kommer det vara freakin' underbart med att få en liten inkomst igen, hihi!

Favoritdoft på sommaren?
Oj vad svårt att välja en! Rättare sagt är det väl omöjligt! Doften av sommarregn, färska jordgubbar, grillning, nyklippt gräs, släke (okej, det luktar kanske inte så gott med det är sommar), Hawaiian tropic, rosor och så mycket mer

Vad kommer du lägga mest pengar på?
100% ärligt: Mat, Alkohol och kläder. Jag har som mål att testa fler utav Visbys restauranger (är sjuuukt dålig på att gå ut och äta, och dom få gångerna jag gör det hamnar jag alltid på samma ställen) så där kommer det försvinna en viss summa. Precis som det kommer att göra på diverse utgångar, och för utgångar behövs outfits, hehe. Så där har vi det.

Bästa sommarplagget?
Svårt! Men jag skulle nog säga allt som lämnar en med bara ben. Kjolar, klänningar, shorts - allt! Det gäller ju att passa på så länge man kan utan att frysa rumpan utav sig. Kan ni btw förstå att fram tills för ett par år sedan ägde jag inte en enda kjol och enbart 3 klänningar; min konfirmationsklänning, min balklänning och min studentklänning. Klipp till att jag idag inte kan tänka mig en garderob där dom saknas.

Midsommardagen 2017, hoppas på en minst lika fantastisk dag imorgon

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Släpp allt! Lev i nuet! Samla på alla minnen du kan! Och va inte så jäkla snål, utan gör just det, lev livet - you deserve it!

Vad oroar du dig för?
Att jag inte kommer att kunna göra just det ↑, utan att det slutar med att hela sommaren springer ifrån mig. Förra sommaren var nog den bästa i hela mitt liv, jag tvivlar på att den här kommer att bli lika bra. Än så länge har jag knappt gjort något för att ens ge 2019 en chans. Så nu är det dags att ta tag i det!

Ska du göra något oväntat i sommar?
JA! Okej, jag har inget inplanerat än. Men om sommaren 2019 ska kunna ha en chans att ta sig in bland minnena från 2018 så måste jag se till att göra något väldigt oväntat. Frågan är bara vad!

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Vilken underbar lista 😃
nouw.com/brieditiseventing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste ❤️
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
God morgon hjärtat, hoppas du har haft en fantastisk dag igår! Här kommer solstrålen med en supermysig lista vilket jag älskar! Det är inte bara du som kommer frossa jordgubbar i sommar kan jag lova, känns som att man lever på frukt på sommaren haha. Ha en superfin dag vännen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Detsamma hjärtat!! Och alltså - solstråle är ju du!! Stor kram hjärtat ❤️
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Vilken härlig lista och jag håller tummarna stenhårt att din sommar kommer bli riktigt bra! <3 Det är du verkligen värd!!! KRAM
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TUSEN TACK HJÄRTAT ❤️ stooor kram!!
nouw.com/matildaberlin
Joanna,
Trevlig lista att läsa. Jag kommer också frossa i jordgubbar, det är ju så gott. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina! Och det gör du SÅ rätt i ❤️
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Åh så underbar lista! Hoppas din sommar blir lika magisk som du förtjänar!!! PUSS
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tusen tack hjärtat! Och detsamma ❤️
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh, alltså att försova sig över huvud taget inför någonting är bland det värsta tänkbara. Får typ en klump i magen av bara tanken, haha fy och usch vilken stress! Får hoppas att du slipper det än på ett tag, tills sommarjobbet på båten är slut i alla fall. Haha! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Den totala paniken!! så tack hjärtat! Kram ❤️
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Vilken underbar lista! Hoppas du får en toppenbra sommar, det förtjänar du!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! Tusen tack finaste ❤️
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Denna listan snor jag <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jaaaaa! Vill så läsa dina svar ❤️
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så roligt att läsa och se på alla härliga bilder. Tänk att det hr gått ett år sedan som jag läste alla dina inlägg från sommaren som du vekade ha sååå roligt 😊 underbara minnen,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste du! Att du minns det - blir så imponerad!! STOR KRAM HJÄRTAT ❤️
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Jag bränner mig jämt 🙈 knallröd ett par, tre dagar sen kritvit igen 👻 ❤
nouw.com/sjosefine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin