En midsommar utan FOMO

God morgon och GLAD MIDSOMMAR finingar!

Hoppas verkligen att ni hade en fantastiskt fin dag igår. Oavsett hur ni firade den. Jag ska erkänna att jag själv var rädd för att få riktig FOMO då jag avstod ett stort firande pga att det var just det. Stort. Både för att jag själv inte är bekväm med det ur ett corona-perspektiv och för att det känns onödigt att som den Stockholmare jag numera är kliva in i ett Gotlandsgäng och riskera att smitta dom alla. Man kan självklart argumentera att jag ändå åkt till Gotland och riskerat att ta med smitta hit så vad spelar det för roll? Men jag känner att man, eller mer specifikt jag, kan göra mina val och därför avstod jag det i år.

Så rädslan för FOMO var total. Men helt ärligt hade jag det så mysigt att jag inte hade någon alls. Jag vet inte om det är ett tecken på mognad eller ytterligare en corona-effekt. Oavsett ger det ett lugn i själen. För att inte tala om allt gott det gav mig i magen. Tänk att dessa traditions-rätter kan vara så otroligt goda, Så himla enkla, men godast i världen när det väl kommer till kritan. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
God morgon till dig också, hoppas att du får en fortsatt fin midsommar-helg och dag 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Frulindhamn
Frulindhamn,

Väldigt klokt av dig 😁 Tycker inte alls det är samma sak, du åkte dit men du är ju försiktig nu när du är där. Det är ju jättebra 🙏🏻 Kram

nouw.com/frulindhamn
Hannas krypin,

Jag tänker kring det här med resande att så länge man ändå håller avstånd och inte hänger i stora gäng känns det ändå okej att åka iväg. Vi var ju på Gotland i veckan nu så jag kan definitivt inte säga något.

hannafialotta.blogg.se
Yasmine,

Så härligt att slippa FOMO! Ser ut som en väldigt fin midsommar för din del 😃

yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin