En lista om hem

Innehåller affiliate-länkar

Så här bor jag:
Just nu bor jag i en studentlägga på 24 kvadrat, som ligger uppe på Stora Lappkärrsberget (aka Lappis). Jag trivs jättebra, men eftersom att det är en studentlägenhet och jag tar examen om ett par månader så måste jag snart flytta.

Det bästa med mitt hem:
Det bästa med mitt hem är att det är Mitt. Det är första gången jag någonsin bor helt själv - och jag älskar det!

Här har jag bott tidigare i mitt liv:
Jag är född i en liten socken som heter Fröjel, men vid 3 års ålder flyttade vi in till en villa i stan, dvs Visby, där jag sen bodde under hela min uppväxt. Det är också det huset jag fortfarande återvänder till varje gång jag är hemma. Därefter bodde jag på andra sidan stan, vid Signalen, innan jag flyttade upp till Täby där jag bodde i 2 år innan jag hamnade i lägenheten jag bor i idag.

Då flyttade jag hemifrån:
Jag träffade mitt ex när jag var 17 och efter ett par månader tillsammans började jag flytta in hos honom en väska åt gången, haha! Under ett antal månader bodde vi varannan natt där och varannan natt hemma hos mig (hos mina föräldrar). Med tiden blev det fler nätter hos honom och till slut bodde vi enbart där. Jag minns inte exakt hur gammal jag var. 18? 19? Den 24 Juli 2016 köpte vi i alla fall våran första lägenhet tillsammans.

Mitt drömboende:
Oj, where do I even begin hehe..!! ;-) Tänker vi på idag eller i framtiden? Som vuxen är det utav tvekan en villa med otroliga ljusinsläpp och en riktigt härlig trädgård. Idag däremot drömmer jag om en lägenhet här i Stockholm! Något jag också är på jakt efter just nu. Dock kommer jag aldrig ha råd med drömmen (än).

Min drömstad att bo i:
Oj! Jag vet faktiskt inte. Just nu är det däremot, utan någon som helst tvekan, Stockholm. Var det sen blir i framtiden har jag ingen som helst aning om.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Så här skulle jag beskriva min inredningsstil:
Copy cat? Pinterest follower? Insta stalker? Hahaha, nej men skämt å sido. Ljus, naturfärgad och fortfarande lite stretig (har inte riktigt fått till det så som jag vill ha det, så det spretar lite). Jag längtar däremot enormt efter att flytta in och börja om på nytt. Då hörni, då ska det bli riktigt snyggt!

Det här kommer aldrig in i mitt hem:
Prytlar, krimskrams eller jakt-troféer. Nej tack!

Lägenhet eller hus:
Som jag skrev under punkten med drömboende: lägenhet idag och hus i framtiden.
För tillfället skulle jag aldrig orka/vilja ta hand om ett helt hus. Nej, varken att fixa med trädgård, budgetera för eventuella takbyten eller behöva tänka på att måla om eller byta fasad. Nej, fy! Men när jag får barn vill jag utan tvekan kunna öppna dörren och låta dom springa fritt i trädgården, få stöka runt som dom vill utan att behöva tänka på grannar och helt enkelt få den uppväxten jag hade. Så just nu älskar, älskar, älskar jag att bo i lägenhet!

Lista lånad av fina Bianca

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Såååå härligt inlägg, älskar väggen bakom soffan ❤️❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
malinkirstine
malinkirstine,
Så härlig lista! Snor den gärna om jag får? <3
nouw.com/malinkirstine
sofiahaag
sofiahaag,
Så mysig lista, så sjukt har gjort ett tidsinställt inlägg igår om exakt samma inredningsinspo som i ditt inlägg 😄
nouw.com/sofiahaag
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilken fantastisk lista du bjuder på, den lånar jag om det är okej? Hade varit så skoj att göra en video av den hihi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
seagullcrying
seagullcrying,
Så otrlligt mycket fint, lånar listan av dig om det är ok 😊
nouw.com/seagullcrying
beattriicee
beattriicee,
Jag ÄLSKAR din lilla lägenhet, den verkar vara så mysig!! 😍 och så kul inlägg med massor av frågor!!
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh vilken rolig lista vännen! Alltsåå blir ju liksom sugen på att flytta och inreda när jag ser allt detta! Jätteroligt att få höra lite om hur det är/varit för dig också med boende 😃 KRAM!<3
nouw.com/emmaengstrom
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du har så sjukt FINT hemma hos dig nu! Jag bara längtar att få se hur det kommer se ut när du väl köper en bostad 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
amandasääv
amandasääv,
Åhh vilken rolig lista! Lånar den av dig <3
nouw.com/amandasääv
linndossing
linndossing,
Ska bli så himla spännande att se vad du hittar och hur du inreder!! Så kul <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin