En lista om hem

Innehåller affiliate-länkar

Så här bor jag:
Just nu bor jag i en studentlägga på 24 kvadrat, som ligger uppe på Stora Lappkärrsberget (aka Lappis). Jag trivs jättebra, men eftersom att det är en studentlägenhet och jag tar examen om ett par månader så måste jag snart flytta.

Det bästa med mitt hem:
Det bästa med mitt hem är att det är Mitt. Det är första gången jag någonsin bor helt själv - och jag älskar det!

Här har jag bott tidigare i mitt liv:
Jag är född i en liten socken som heter Fröjel, men vid 3 års ålder flyttade vi in till en villa i stan, dvs Visby, där jag sen bodde under hela min uppväxt. Det är också det huset jag fortfarande återvänder till varje gång jag är hemma. Därefter bodde jag på andra sidan stan, vid Signalen, innan jag flyttade upp till Täby där jag bodde i 2 år innan jag hamnade i lägenheten jag bor i idag.

Då flyttade jag hemifrån:
Jag träffade mitt ex när jag var 17 och efter ett par månader tillsammans började jag flytta in hos honom en väska åt gången, haha! Under ett antal månader bodde vi varannan natt där och varannan natt hemma hos mig (hos mina föräldrar). Med tiden blev det fler nätter hos honom och till slut bodde vi enbart där. Jag minns inte exakt hur gammal jag var. 18? 19? Den 24 Juli 2016 köpte vi i alla fall våran första lägenhet tillsammans.

Mitt drömboende:
Oj, where do I even begin hehe..!! ;-) Tänker vi på idag eller i framtiden? Som vuxen är det utav tvekan en villa med otroliga ljusinsläpp och en riktigt härlig trädgård. Idag däremot drömmer jag om en lägenhet här i Stockholm! Något jag också är på jakt efter just nu. Dock kommer jag aldrig ha råd med drömmen (än).

Min drömstad att bo i:
Oj! Jag vet faktiskt inte. Just nu är det däremot, utan någon som helst tvekan, Stockholm. Var det sen blir i framtiden har jag ingen som helst aning om.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Så här skulle jag beskriva min inredningsstil:
Copy cat? Pinterest follower? Insta stalker? Hahaha, nej men skämt å sido. Ljus, naturfärgad och fortfarande lite stretig (har inte riktigt fått till det så som jag vill ha det, så det spretar lite). Jag längtar däremot enormt efter att flytta in och börja om på nytt. Då hörni, då ska det bli riktigt snyggt!

Det här kommer aldrig in i mitt hem:
Prytlar, krimskrams eller jakt-troféer. Nej tack!

Lägenhet eller hus:
Som jag skrev under punkten med drömboende: lägenhet idag och hus i framtiden.
För tillfället skulle jag aldrig orka/vilja ta hand om ett helt hus. Nej, varken att fixa med trädgård, budgetera för eventuella takbyten eller behöva tänka på att måla om eller byta fasad. Nej, fy! Men när jag får barn vill jag utan tvekan kunna öppna dörren och låta dom springa fritt i trädgården, få stöka runt som dom vill utan att behöva tänka på grannar och helt enkelt få den uppväxten jag hade. Så just nu älskar, älskar, älskar jag att bo i lägenhet!

Lista lånad av fina Bianca

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Det är något speciellt med att ha ett hem som bara är för sig själv! Jag älskade att bo ensam när jag gjorde det, det var underbart!
nouw.com/celinelundqvists
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå fint, jag älskar min egna lägenhet här hemma, sedan dag 1 🥰🤩
nouw.com/linnealiebig
Jeanette,
Så underbar lista! Verkligen så roligt att läsa 😊 Jag drömmer också om ett hus i framtiden, men som sagt, kanske inte just nu 😊
jeanette.for.me
happyM
happyM,
Haha omg krimskrams är något som jag helst håller mig borta ifrån men som ibland ändå lyckas slinka med??? Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Yasmine ,
Så rolig lista! Har du någonsin tänkt tanken att flytta utomlands och jobba som mäklare? Kram
yasmissy.blogg.se
Ajli,
Haha "som vuxen" XD Jag tycker att du verkar bo väldigt fint 😊
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin