En hyllning till MIN FANTASTISKA MAMMA

Jag är en utav dom mest lyckligt lottade personerna i världen! Att ha en familj man älskar och som älskar en tillbaka är ingen självklarhet - det är en gåva. En gåva jag haft den oändliga turen att få.
Jag har alltid (!) känt mig älskad och stöttad. Oavsett vad vet jag att min familj finns där. Det spelar ingen roll om jag har gjort något som är fel, för jag vet att mina föräldrar kommer fånga mig och hjälpa mig att ställa allt till rätta.
Dom är mina förebilder, mina klippor, mina hjältar och mina stora tryggpunkter här i världen.

Idag är det morsdag och personen i centrum är du Mamma.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig mamma men idag vill jag hylla dig lite extra mycket för att du ä världens finaste Mamma. Utan dig hade jag inte klarat mig. Utan dig hade jag inte varit jag. Du finns alltid där för mig alla tider på dygnet. Du har alltid de rätta orden och den varmaste kramen. Du vet vad jag behöver. För det älskar jag dig!

Du vara bland dom snällaste människorna i världen. Ofta alldeles för snäll för ditt eget bästa (stå på dig mamma!). Du sätter alltid alla andra framför dig själv och säger aldrig nej. Inte för att du gillar att bli överkörd utan för att du bryr dig om alla andra. Oavsett vem, oavsett vad.

Du är kvinnan med den största moraliska kompassen i världshistorian och jag är dig evigt tacksam för att ha lärt mig vad som är rätt och fel. Evigt tacksam för att jag fått lära mig vad ödmjukhet är och människors lika värde. Evigt tacksam för att du varit med och gjort mig till den person jag är idag.
Du är helt enkelt världens bästa mamma! Som alltid ser över och tar hand om alla. Som gör så att alla har det bra. Som gör så att alla känner sig älskade!
Idag hyllar jag dig, världens absolut bästa Mamma!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men åhh, tack söta du! Dina ord värmer så otroligt! Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tack snälla! ❤️
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin