En hyllning till alla drivna kvinnor

Min inspiration och energi är äntligen tillbaka! På riktigt den här gången hoppas jag, och inte bara för en dag. Istället för något slags slött dis innehåller min hjärna åter tankar, mål och drömmar, vilket är så underbart!

Idag på min morgonpromenad mötte jag en tjej jag gått i skolan med. Vi sa verkligen inget annat än Heeej! och fortsatte sen vidare åt varsitt håll. Men det gav mig sån otrolig energi. Vet ni varför? Jo, hon är en sån där otroligt driven person som kanske inte gick ut med dom bästa betygen på den bästa utbildningen (ska dock lämna hennes betyg helt osagda), men som gått ut i arbetslivet och som ung tjej gjort en karriär och ett namn för sig själv. Så COOLT! Dessutom är hon ett bevis på att man inte måste lämna sin hemort bara för att, att det är i Stockholm eller Göteborg man måste vara för att komma någon vart eller att påtryck från ska bestämma över en. Utan trivs man, älskar man livet - då kan man komma hur långt som helst!

Kappa HÄR (jag har storlek 40 i min) // Byxor (slutsålda men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR
Psst! Med koden HEYQUEEN får du ytterligare 52% på allt på Boohoo (där kappan finns)

Efter det började min hjärna spinna vidare på hur många otroliga kvinnor det finns i vårat samhälle. Kvinnor som utan tvekan är min stora inspirationer och förebilder.
En annan tjej från skolan, en tjej jag dansat med i flera år som är precis lika gammal som jag, har tagit sitt UF-företag från gymnasiet och omsätter idag flera miljoner. Jag höll på att säga att jag är avis på hennes driv, och absolut till viss del är jag det, men framförallt är jag så otroligt inspirerad utav henne. Hör ni vilken otrolig kvinna?

Och tar vi en titt på alla otroliga influencers så är det ju nästan så att man kan tuppa av. En hel bransch driven utav, framför allt, unga kvinnor som inte låter någon sätta gränser för dom. Definitionen och drömmen av entreprenörer. För tänker vi steget längre så är det inte bara så att dom influenserar (är det ens ett ord??) oss till att köpa det ena och det andra, utan dom influerar oss också till att inse att ingenting är omöjligt. Som jag alltid säger: Jag kan göra precis vad jag vill, bara jag vill det tillräckligt mycket. Och det gäller dig med ska du veta!

Sen får vi ju aldrig glömma dom som varit våra förebilder från barnsben. De som från start fått oss att tro att saker och ting är möjliga, att vi har ett obeskrivligt värde, satt våran morala kompass och skapat grunden för de vi är. Jag pratar såklart om, i mitt fall, min älskade Mamma, min helt otroliga Mormor (större energi-knippe till bullmormor får ni leta efter. Här snackar vi förebild i världsklass!), mina grundskola-lärare, instruktörerna på mina aktiviteter - alla kvinnor som påverkat mig att bli den jag är. Jag är er evigt tacksam ska ni vet. Och vidare är jag så sjukt inspirerad utav alla power ladies som varje dag rockar världen.

Jag är en person som oavsett vad tror på jämställdhet och individens egna värde. Så att jag skriver ett inlägg som "enbart" hyllar kvinnor hör verkligen till ovanligheterna, men jag kände att idag behöver vi alla höra det. So here's one till alla drivna, otroliga, vackra kvinnor som finns i världen!

Vilka kvinnor inspirerar er? Och på vilket sätt? Kan ni inte snälla lämna en kommentar med dom här under så kan vi fortsätta sprida den här hyllningen tillsammans! <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Du har så rätt och är så klok Matilda, för finns drivet är det inget som kan stoppa en helt klart! Mamma = stor inspiration! Tyvärr finns inte min mormor och har inte gjort under min uppväxt, men är jätteglad över att du har även henne som inspiration! POWERWOMANS!! <3 Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är sååå underbar och klok 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
cjulias
cjulias,
Å fina fina du!!!
nouw.com/cjulias
linndossing
linndossing,
Så himla viktigt och fint inlägg <3 Så himla viktig att hylla varandra och berätta för varandra hur mycket man inspireras av dom! Kram
nouw.com/linndossing
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
så fint skrivet!! Fina du
nouw.com/majanilssonlundstrom
mikaeelaas
mikaeelaas,
Men finaste du!! Så otroligt bra skrivet 😍 vilken morningpepp jag fick 🥰 ha en superbra dag! <3
nouw.com/mikaeelaas

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin