En höstlista

Jag hittade för ett tag sen den här supermysiga höst-listan inne hos Bianca och när det nu verkligen inte går att förneka vilken årstid det är tyckte jag att den passade in väldigt bra här =)

Beskriv din höst i tre ord?

Jobb, vänner och mys!

Vad är dina planer för hösten?

Jobba arslet av mig, haha! Nej, men nästan. Jag har alltid vetat att framför allt det här första året kommer att kräva väldigt, väldigt mycket. Och med tanke på att allt annat är som det är så kommer det helt enkelt att vara fokus. Utöver det ska jag verkligen prioritera mina vänner, se till att hitta den där j*kla balansen (hur svårt ska det va?) och kanske lyckas klämma in en dejt eller två. Vad har ni för planer?

Hur höstmyser du?

På tre sätt:

- Med stickade tröjor, tända ljus och en stor kopp te (originell tjej, haha).

- Men en morgonpromenad följt av brunch tillsammans med Ella.

- Med en fika tillsammans med @isabylund efter jobbet <— notera hur det tidigare sedvanliga AW-bubblet är utbytt mot en stor kopp istället.

Vad är det bästa med hösten?

Det är helt klart den där ny-starts-känslan. Ni vet när man kommer tillbaka från semestern, har en massa energi och inspiration, cravear rutiner och helt enkelt får sträva efter och leva en vardag man älskar.

Vad är det sämsta med hösten?

Mörkret. Utan tvekan. Under hela våren och sommaren är energin på topp, man hittar på saker på kvällarna och det är lätt att ta sig upp på mornarna. Klipp till att jag nu känner hur jag börjar gå i ide igen. Något jag verkligen inte vill och känner att jag måste jobba mig ifrån.

Hur ser din typiska höstoutfit ut?

Jag har fortfarande inte riktigt hittat min nya stil än, så vad det kommer att vara i år vet jag faktiskt inte. Men i vanliga fall brukar det utan tvekan vara svarta höga jeans, en härlig stickad tröja, ett par vita sneakers en bra dag (mina trasiga super stars en regnig dag) och en stor halsduk och skinnjacka eller kappa när jag ska ut.

Vad kommer du dricka i höst?

Jag hoppas gå tillbaka till te. För en gång i tiden var jag te-drickare nummer 1. Fun fact: mitt ex gav mig förbud på att köpa två saker: ljuslyktor och te.

Men så lärde jag mig att dricka kaffe och gör nu det i alldeles för stora mängder. Så håll tummarna för att sugen kommer tillbaka!

Ska du resa någonstans i höst?

Nej 😭😭😭 För första gången i mitt liv kommer jag inte att åka utomlands i år. I vanliga fall åker jag alltid bort post-tenta, vilket hade varit nu i oktober. Men i år är ett annorlunda år.

Vad är den höstigaste maträtten?'

Soppor! Jag och min syster pratade faktiskt nyss om att vi båda er sjukt sugna på just soppa. En stor favorit är något vi i familjen kallar dagis-soppa (Isa bjöd faktiskt på den förra måndagen, mums!). För att inte tala om ost-och-broccolisoppa. Och vill ni ha ett riktigt tips så borde ni testa Keldas Tex-mex-soppa.

Bästa musiken för regniga dagar?

Hmm... Jag har varit så sjukt dålig på musik på sistone så jag har nog inte några bra tips utan skulle nog istället säga någon mysig podd. Tänk er en promenad under paraply med exempelvis Två systrar en podd eller Two of a kind i lurarna. Mm, mm, mmm!

Vad tittar du på?

Reality i alla dess former. Är inte just säsongspremiärerna något av det bästa med den här årstiden? PH, Lyxfällan, Sveriges mästerkock, Biggest looser och allt däremellan.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag var nog mitt i tentaperioden. 2 veckor av ett rent helvete med plugg från morgon till kväll och en konstant ångest. Samtidigt hade jag oerhört kul med mina klasskompisar, taco-torsdagar följt av torsdags-pub på Oasen och en av mina absoluta livsdrömresor framför mig. Sån total skillnad mot hur jag lever i år.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Härlig lista & verkligen passande som du skriver! 🍂🍁☺️
nouw.com/hannakarlzzon
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så härlig lista! Lånar den jag med<3

nouw.com/tildablanksvard
GabriellaBerglund
GabriellaBerglund,

Vilka fina höstbilder!

nouw.com/gabriellaberglund
Pia,

Fina bilder. För mig betyder hösten jobb, jobb, jobb och en längtan till våren!

www.piaw.se
trix
trix,

Vilka härliga bilder! Denna listar lånar jag 🙈

nouw.com/trix

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin