En höstlista

1. Beskriv din höst i tre ord

– Nystart
– Livet
– Nuet

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa med hösten är att jag ofta känner mig motiverad att vara produktiv. Efter en sommar där man kanske inte fått så mycket gjort är jag är ofta rätt positiv på hösten och sjukt taggad på att komma tillbaka till en vardag med struktur. Jag älskar att promenera utomhus (allra helst när luften är sådär krispig), dricka kaffe och tända ljus. Under sommaren kan jag nästan sakna det där kvällsmörkret som tända ljus passar så bra till. Det sämsta med hösten är definitivt regn & blåsten.

3. Hur höstmyser du?
Tända ljus är ju ett måste! Likaså stora stickade tröjor, raggsuckor och härliga filtar. I år ska jag också bli sjukt mycket bättre på att fika med vänner. För hur underbart är det inte att mötas upp över en kopp chai latte??

4. Vad har du på TO-DO listan just nu?
På to do listan står bland annat att få klart lägenheten. Jag trivs ju verkligen så sjukt bra, men det saknas fortfarande lite småsaker (känner lite att en taklampa ett måste nu när kvällarna börjar bli sådär mörka) så det skall fixas. Sen är plugget ett riktigt måste. Jag ska väl erkänna att jag inte riktigt har kommit in i det än och ligger efter rätt så rejält... Men med lite viljestyrka är jag snart ikapp igen =)

5. Bästa musiken för regniga dagar?

Jag har verkligen varit sämst på att göra egna spellistor på sistone (läs de senaste åren, hehe). Så för mig är det en snabbsökning på BodyBalance som gäller. Det brukar vara en sån perfekt blandning utav mysiga lugna låtar, gamla klassiker och om-covrade top hits.

6. Vad tittar du på?
Realityserier! Hur mycket älskar man inte när allt drar igång med nya säsonger? Lyxfällan, Hela Sverige bakar, Masterchef, PH, Love Island and so on and so on. Jag ser allt, hehe.

7. En höstig maträtt du kommer äta?
Jag äääälskar soppa och det känns väl rätt höstigt? Så mycket soppa får det gärna bli!

8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag gjorde väl ungefär samma vardags-saker som idag. Pluggade, tränade och satt hemma och kollade på realityserier, haha!

9. Var hänger du helst under helgen?
Nu är det lite nytt år - nytt liv (hej, singel-Matilda). Så en dröm-helg den här hösten skulle nog vara något slags kompishäng på Fredagskvällen. Middag, spelkväll, utgång. Lördagen kickas igång med en mysig morgonpromenad och fortsätter sen med tid till att göra det jag känner för. Att gå på stan, fixa med inredningen här hemma, gå och bränna av ett grymt träningspass och sen äta en massa gotte såklart! Söndagen blir mer en mys- och komma tillbaka till livet dag. Ni vet när man har tid att mysa upp i soffan med tända ljus och en film, städa och strukturera, tvätta, förbereda matlådor - landa liksom. Hur ser eran drömhelg ut?

10. Vad har du för höstplaner?
Inte så många faktiskt! Jag behöver få landa i mig själv, ta tag i skolan ordentligt och leva livet helt enkelt. Jag har lovat mig själv att leva studentlivet cirka tusen gånger mer än jag gjort innan så en och annan pub och gasque kommer det bli. Och så ska jag ut och resa! Förhoppningsvis först till ett utav mina absoluta drömresemål (vågar inte säga vart än för att inte jinxa det) och sen kanske en weekend med en https://www.proteinbolaget.se/kampanjer. Ihh! Som jag ser fram emot den här hösten alltså! Hur känner ni??

Listan lånad av fina Andrea

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Håller såå med dig, tända ljus och stickade tröjor är verkligen hösten för mig!
nouw.com/linneahedberg
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysig lista och härligt med en ny start! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
happyM
happyM,
Åh som jag längtat efter att få tända massa ljus!!! Lever typ på IKEA under hösten för att inhandla storpack haha ❤️ Ljus överallt ska det vara ❤️ Kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Ååh så taggad jag blev på hösten nu när jag läste denna listan, ännu mer taggad 😉 Ljus och soppa är ju verkligen höst! Kran
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilken härlig lista! 🍂 Din perfekta hösthelg lät verkligen drömlik! Tycker vi får boka in den där fikan vi pratat om nu i höst fina vännen! 🧡🌟
nouw.com/lillymihlte
sweetwords
sweetwords,
Älskar hösten
nouw.com/sweetwords
blogbylinn
blogbylinn,
Vilken mysig blogg du har och du verkar vara en sjukt mysig människa!! <3

Jag har en liten fråga angående till break-up, hur kom du vidare och hur lyckades du må så bra?
Det är nämligen så att jag funderar på att ta ett break från min kille, då jag känner att jag måste hitta mig själv, stärka mig själv, är det helt fel att tänka så? puss och kram <3
nouw.com/blogbylinn
Matilda Berlin,
Hej hjärtat!! Jag är ledsen att jag inte har svarat än, men jag tänkte skriva ett lite längre inlägg om det. Men kortfattat - NEJ, det är verkligen inte fel!! Förstår verkligen till hundra procent vad du menar.
Jag ska erkänna att jag fortfarande inte mår SÅ bra. Det har varit väldigt många ups and downs på vägen. Även om man är den som gör slut så tar det enormt. Men jag har vetat från dag 1 att det var rätt beslut och att det här kommer bli bra. SÅ låt det bara få ta sin tid, omge dig med dom du får energi utav, satsa på att göra sånt som DU mår bra utav (träning, hobbies, träffa vänner, gå ut, fika, vara helt själv, res and so on and so on). Du kommer bara bli starkare för var dag som går och du kommer ÄGA VÄRLDEN!
Jag vill inte på något sätt pusha dig att göra slut, men lita på din magkänsla hjärtat! STOR KRAM <33
matildaberlin.se
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
elladeenarose
elladeenarose,
Höst är det bästa 😌
nouw.com/elladeenarose
juliakaarina
juliakaarina,
Hösten är min favvorårstid ❤️ Och listor är btw så kul å läsa!
nouw.com/juliakaarina

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin