En helg-update

Good morning guys!

Hur har eran helg varit? Min har faktiskt varit helt otrolig. Kan man får en repeat på den eller?
Som ni säkert läste igår, och kanske har förstått, så var min förra vecka helt galen. Mina dagar gick i hundra, utan en enda paus och med löjligt sena kvällar. Men kul var det. Jag älskar ju att ha full fart, även om det här var på gränsen till lite mycket. Så när fredagen väl kom och mina originalplaner med taco- och sällskapsspels-kväll ställdes in så tänkte jag först åka hem och sätta mig i soffan. Men när jag vid strax efter 18 hade skrivit kontrakt på Odengatan 16A (ett fruktansvärt trevligt kontrakt btw men otroligt glada köpare och säljare) bjöd jag ut min syster på middag. "My treat" var orden jag sa i telefon för att locka med henne (som också var extremt trött) och strax innan 20 möttes vi på Raw Grill och Sushi. Där satt vi och snackade i flera timmar. PRECIS vad vi båda behövde!

Lördagen startade med att jag mötte upp min kollega Lovisa på SATS Odenplan för en riktigt köttig GRIT Strenght. Helt ny release, så ni kan ju först känslan i kroppen efteråt. Efter en snabbdusch gick vi till Greasy Spoon för en mys-brunch, men när vi fick höra att det var 45 minuters väntetid vände vi och gick till Joe & The Juice. Även det var PRECIS vad vi behövde. Även om vi är väldigt personliga på jobbet så är det ofta jobb i fokus, så att få ett par timmar där vi bara kunde prata livet var så otroligt energigivande.

Under tiden vi satt där drog jag också igång budgivningen på Valhallavägen 65 igen och när vi skildes åt gick jag vidare till Espresso House för att ta igen lite av det jobb jag inte hunnit med under veckan och framför allt - förhandla ihop försäljningen. Så vidare till kontoret och lördags-kontrakt.

Bäst av allt var att det var det sista kontraktet för veckan och även lägenheterna jag skulle visat igår. Så det blev en ledig söndag. Så behövligt! Efter en vända på gymmet, lite städ hemma och en långdusch gjorde jag mig i ordning och lämnade lägenheten för en promenad-dejt i solen. Ja, dejt-dejt. Det var väl på tiden?

Före // Efter

På vägen hem stannade jag förbi ICA och hämtade ut mitt paket från Beslagsbutiken med de nya handtagen till mina köksluckor, fick lite feeling och drog igång projekt köks-renovering. Som ni kanske ser måste jag spackla igen och måla hålen som blev (de enda handtagen med samma cc är likadana som jag hade, så jag tog en chansning och hoppas spacklandet blir bra). Men jag tycker det blev rätt så bra. Tänk att något så pass enkelt kan göra så stor skillnad =)

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin