En heldag på Gotland

Godmorgon hjärtan! En sista hälsning från Gotland - för den här gången.

De här dagarna här nere har verkligen varit fantastiska. Det har på riktigt känts som att jag har haft semester, och just det gör det hela cirka hundra gånger så underbart. För det betyder att jag nu kan lämna min älskade ö med vetskapen om att jag snart är tillbaka igen. Och då har jag semester på riktigt.

Igår hade jag en superhärlig sista dag. Dagen startade med en promenad runt i Visbys innerstad. Tänk att jag aldrig förstod hur vackert det verkligen är innan jag bestämde mig för att flytta. Det här har alltså varit min väg till skolan?

Vid 11 åkte jag för att se mina systrar spela en beachvolleyboll-turnering innan jag och Mamma åkte vidare ut på landet med Fröjel och Mormor och Morfar i sikte. På vägen stannade vi vid Stenhuse och köpte jordgubbar.

Ute i Fröjel hade Mormor dukat upp så fint med en riktig sommar-lunch intill Björken. Kan någon snälla förklara för mig varför jag är så dålig på att laga soppa själv? Det som är så himla enkelt och så otroligt gott!

Efter hoppade jag in i bilen och fortsatt än sönder ut. Inte hela vägen till Hoburgen, men nästan så långt söder ut man kan komma (lite krydd, hehe). Vardå? Jo, hem till en av mina bästa vänner på Näs. Så välbehövligt att få lite tid med henne. En promenad och en update på livet.

Kvällen tillbringades sedan hemma i stan med att beställa från IKEA, packa, äta en fantastisk middag och mysa lite i hängmattan <--- mitt nya favoställe.
Jag kan inte riktigt säga att jag är redo att lämna. Däremot är jag väldigt redo för att snart komma tillbaka igen =)

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh så mysigt! Åker till Gotland på onsdag och det blir första gången för mig, är så taggad för har sett så mycket fina bilder överallt därifrån<3

nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin