En dag som mäklare

Good morning guys!
Hur känns fredagspeppen? Jag ska erkänna att jag känner den inte alls särskilt mycket längre, men det är bara positivt. Den har nämligen aldrig varit större än när jag jobbade på ett jobb jag vantrivdes på där jag bara räknade ned timmarna tills jag fick gå hem. Nu känns det mer som vilken härlig dag som helst, bara lite extra. Och idag lite extra, extra för jag ska nämligen ut och äta middag med ett av mina älskade tjej-gäng. Så härligt!

Men först står jobb på schemat. Jag tycker fortfarande att det är så märkligt att ha arbetsdagar där ingen säger åt mig vad jag ska göra och jag egentligen inte har några måsten men ändå har otroligt fullt upp. Och bäst av allt - det är 110% jag som bestämmer.

Ni är flera som undrat vad jag gör en ”normal” dag. Med tanke på att det är så varierande ser ingen ut som någon annan. Men vi kan ta min dag idag. 05:45 ringde sista larmet och jag tog mig iväg till gymmet för morgonträning. Sedan ser jag alltid till att vara på kontoret 09:00 för att starta arbetsdagen. Första timmen är jag väldigt ineffektiv som person så då ser jag till att svara på mail och göra mer administrativt jobb. Därefter har jag ett möte inbokat följt av en fotografering.

Efter lunch har jag sedan ett till möte hemma vid en potentiell säljare. Så halvtimmen därinnan går till att jag läser på ordentligt om föreningen, vad som sålts i området, kikar på statistik för snittpriser och så vidare. Allt för att kunna ge en bra värdering av lägenheten.

När det mötet är slut är egentligen min kalender tom (försöker att hålla fredagarna något kortare), men jag vet att jag inte kommer att komma ifrån förens någon gång mellan 17-19 då jag har cirka tusen samtal att ringa, admin att sköta och fortsätta försöka boka möten inför nästa vecka.

När jag sen känner att jag klarar av att lämna (jag höll på att säga är klar för dagen, men sanningen är att man blir aldrig riktigt klar för det finns alltid något att göra) så är det numera AW som gäller. Woop woop woop! Aldrig tidigare har det varit något jag gjort, men sen jag blev mäklare (eller sen jag träffade @isabylund, haha) är det nästan ett måste. Och idag blir det då en födelsedagsmiddag.
Så där har ni det - en "vanlig dag" som mäklare. Hur ser eran fredag ut? Har ni något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Himla kul att läsa om hur en dag ser ut för dig! Du är så himla grym💛💛

nouw.com/cassandraharaldsson
Ellendelin
Ellendelin ,

Gud så trevligt!!!! Så mysigt att läsa om hur bra du trivs på jobbet, det glädjer mig!

nouw.com/ellendelin
beattriicee
beattriicee,

Älskar att läsa om ditt yrke och så underbart att du trivs så bra med ditt jobb! ✨ Ha en fin helg hjärtat!

nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Måste vara en otroligt härlig känsla att trivas så bra på jobbet som du gör! Det glädjer mig verkligen att höra! Ditt jobb verkar så himla spännande och varierande! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,

Åh så fint att jag kan påverka dig på så viktiga områden <3 <3<3

nouw.com/isabylund
Patriciaespe
Patriciaespe,

Det är ju så viktigt att man ska trivas med sitt jobb, det är mitt motto efter mammaledigheten, att skaffa mig ett jobb som jag inte ser som ett "jobb" utan mer något som är kul! 😍

nouw.com/patriciaespe
linndossing
linndossing,

Så kul att få följa med!! <3

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Åh vad mysigt, hoppas ni får en underbar kväll ❤️ Kram

nouw.com/happym
Nellaroc
Nellaroc,

Så himla duktigt att gå upp så tidigt på morgonen för att hinna med allt du vill och behöver, stor eloge! <3

nouw.com/nellaroc
Anna,

Visst är det härligt med morgonträning!

Jag kör morgonpromenad varje morgon må-fr kl 04.30, bästa starten på dagen!

www.smids.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin