En dag fylld med samarbeten - check

Nämen hur taggad får man lov att vara på en vecka? Hela dagen har jag kommit på mig själv att tänka Det är Måndag - och jag älskar livet!. Hur underbart är inte det egentligen? Dåliga dagar brukar det låta mer 365 dagar, kämpa. Inte för att jag vet varför jag brukar fokusera på att året har 365 dagar, men av någon anledning gör jag det. Inte idag dock. Idag har varit en fantastisk dag.

Och det är verkligen så skönt med tanke på att den här perioden i skolan kommer bli rätt så körig. Jag kikade på det nya schemat nyss... Från att ha haft en 2-timmars föreläsning 3 dagar i veckan ska vi nu plötsligt gå mellan 10-16 minst 4 dagar i vecka. I know. Det är inte ens en hel arbetsdag för många, men för mig låter det just nu som fruktansvärt långa dagar. Inte taggad. Så därför ska jag se till att verkligen njuta utav den här sista veckan innan allt är igång på riktigt.

Måndag
Gym, iväg på ett samarbete med Kicks, hämta produkter på VeroModa för ett annat samarbete, fika med en vän, hämta paket och sen vänta på hemleverans. Check!

Tisdag
Helt ledig fram tills på kvällen då jag äntligen skall få leda mina 2 gruppträningspass på SATS Täby Centrum igen. Så taggad!

Onsdag
Egentligen skulle kurserna starta här, men blev framskjutna. Så dagen är ledig och på kvällen har jag en liten middags-dejt.

Torsdag
Skolan börjar och med det mina 2 sista kurser på KTH. SÅ sjukt!

Fredag
Efter dubbla föreläsningar, så skola mellan 10-16 (hur ska jag kunna sitta still så länge igen?), känns gymmet som en bra idé innan det är Fredagsmys som gäller.

Lördag
Årets första tentapub coming up. Woop woop woop! Dock är de flesta i gänget bortresta, så det blir nog en liten, liten förfest innan vi drar in till Oasen och dansar hela natten.

Söndag
Än så länge en helt ledig dag. Hör ni hur mycket ledig tid jag har den här veckan? Så himla skönt att kunna ta allt som det kommer och boka in det man känner för =) Update: Fika med @isabylund. Hur mysigt?

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Låter som en super vecka ju😍
nouw.com/hannativeskog
ArielC
ArielC,
Så spennende med sammarbeid! Høres ut som du har mange fine planer for uken 💕
nouw.com/arielc
natalierenstroom
natalierenstroom,
Låter som en intensiv men kul vecka!!😍😍
nouw.com/natalierenstroom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin