En basic lista om mig

Hej finaste ni! Hoppas ni har haft en riktig toppendag! Jag hittade den här listan inne hos Michaela Forni och tyckte den var lite kul, och precis som hon skrev så kommer man till en punkt när man tänker att alla som läser ens blogg vet typ allt om en men ni är ju faktiskt flera nya. Så den här kanske är lite mer till just er. Oavsett hoppas jag att ni tycker den är lite rolig att läsa i alla fall =)

Vad heter du?
Matilda Lovisa Berlin. Fun fact: alla vi 3 systrar har namnsdag på samma dag då Lovisa heter Lovisa i förnamn (duh!) och Wilma heter Louise.

Var bor du?
I en studentetta på Lappis, vid Stockholms Universitet.

Vad köpte du senast?
Jag stannade precis till på ICA nu på vägen hem från gymmet och köpte en påse med popcorn, en bytta kvar och dippmix med vitlökssmak. Fredagssnackset är kirrat!

Hur lång är du?
169 cm. När jag var liten var jag alltid längre än alla andra i klassen, vilket jag hatade. Så den dagen skolsköterskan mätte mig till 169 bestämde jag mig för att sluta växa. Jag ville verkligen inte bli 170. Sjukt nog, mind over matter, gjorde jag det. Så 169 it is!

Vad stod det i ditt senaste sms?
"Tack snälla 🙏🏻"

(Hade smsat en gammal familjevän som är tandläkare om tips på hur jag kan lindra smärtan).

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Att jag är engagerad, driven och duktig. Och framför allt det faktum att jag helt ärligt kan allt jag vill.

Vad gillar du minst med dig själv?
Mina Asperger-tendenser. Jag har fruktansvärt svårt att hantera vissa förändringar (även om jag i övrigt är väldigt flexibel), har jättesvårt att läsa och förstå andra människor, och kan få hemska utbrott när min hjärna inte klarar av att ställa om.

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Yes! Varje morgon äter jag Omega 3+D-vitamin, järn, B-vitamin, Magnesium och något för håret (hairlust/silicea/stora hårkuren).

Vad läste du för språk i gymnasiet?
Franska mellan år 6-9 (allt jag basically minns hur man säger är Jag är en stor gul anka) och sen Spanska 1 i första året på gymnasiet.

Har du söndagsångest?
Nej, det var faktiskt många år sen jag hade det sistt. SKÖNT!

Vilka städer har du bott i?
Stockholm och Visby. Och så bodde jag mina 3 första år i livet i den lilla socknen Fröjel (på södra Gotland).

Låt på huvudet just nu?
Ni vet Mahna mahna (ba dee bedebe) mahna mahna (ba debe dee) mahna mahna (ba dee bedebe badebe badebe dee dee de-de de-de-de) från mupparna. Timmarna utav tentaplugg har gjort sitt kan man säga, haha! Jag började där vid lunch någon stans och sen har jag inte fått ut den ur skallen.

Är du en ringare eller smsare?
Utan tvekan en sms:are! Jag fullkomligt hatar att ringa samtal, även om jag har blivit bättre på det. Men sms, mail och snap är mina dagliga räddare i nöden!

När går du och lägger dig?
Jag brukar börja göra mig i ordning vid 22 och hamnar i sängen någon gång mellan det och 23.

Hur många kuddar sover du med?
Just nu har jag 4 i sängen. 2 stora som bara är för prydnad, så dom rör jag inte, och 2 vanliga. Dock brukar det oftast sluta med att jag vaknar nedanför dom allihopa med huvudet rakt på madrassen.

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Iphones standard-signal.

Klagar heller aldrig på en riktigt god sallad.

Go to-mat som alltid är gott?
Tacos! Eller asiatisk! Eller nej jag vet - grillat! Det slår ju liksom aldrig fel!

Hur uppvaktar man dig?
Det finns tre sätt. 1. Man får mig att skratta, 2. Man är omtänksam och verkligen ser mig, och 3. Man överraskar mig totalt på ett eller annat sätt.

Vad gör du ikväll?
Myser hemma med familjen! Efter en heldag på biblioteket och ett stopp på gymmet kommer jag hem till att Mamma och Pappa bjuder på viltfärsbiffar, kokt potatis, egenplockade trattisar och Mormors rårörda lingon. Alltså hör ni ens hur gott det låter??

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Haha nu fick jag den låten på huvudet! Men grym lista finaste hur snygg är du inte??????!<3<3<3
nouw.com/louiseelinore
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
shazi
shazi,
linndossing
linndossing,
Även fast jag visste det mesta är det alltid roligt att läsa & lära känna dig mer! Hoppas vi kan ses snart igen vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Åh rolig lista 😃 Den lånar jag och taggar såklart dig och Michaela 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Fast jag följt dig några år så älskar jag att få läsa såna här listor ändå, det är så intressant. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elllensvensson
elllensvensson,
Vilken härlig lista😘
nouw.com/elllensvensson
Yasmine,
Vilken rolig lista! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Karolinee
Karolinee,
Vilken otroligt inspirerande lista!!♡ Kram
nouw.com/karolinee
sofiefriden
sofiefriden,
Så roligt lista att läsa, jag lånar den men länkar dig 😉❤️
nouw.com/sofiefriden

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin