En Stockholm recap

I samarbete med Krokodil profil

Hola huns!

Hoppas ni haft en fantastisk semester och är taggade på höst och allt vad det innebär. Okej, kanske inte allt. För helt ärligt är det nog ingen av oss som är särskilt sugna på att byta ut dessa fantastiska soltimmar mot spöregn och stormvindar. Men allt det andra. Det som känns som nystart - det är i alla fall jag oerhört taggad på.

Jag kom tillbaka till Stockholm och började jobba i förra veckan. Det har varit lite som en mellan-/uppstartsvecka skulle jag säga. Jag har känt mig lite halvt schizofren här i mitten. Taggad på att komma igång samtidigt som allt jag vill är att fortsätta ha semester och inte göra ett jota om dagarna. Kommit tillbaka till vissa rutiner, samtidigt som vardagen inte rullar på som vanligt än eftersom att allt inte har kommit igång. Ja, ni fattar.

Men jag är tillbaka - och jag älskar det!!

Så under tiden som jag mjukstartat jobbet har jag fyllt dagarna med en massa kul. Bland annat tagit en första AW.

Kört mitt första pass på Barry's Bootcamp på ca en evighet.
Mer exakt har jag tränat en hel del. Passar på att gå på pass nu innan kvällarna fylls med jobb igen.

Sprungit Midnattsloppet med jobbet. Första loppet jag sprungit i vuxen ålder. Så kul! Och hur söta var vi inte i våra små buffrar med logga på, haha? Till skillnad från tidigare när det mesta såga väldigt b ut så finns det numera faktiskt en massa snygga produkter man kan trycka loggor osv på. Buffrar, glas, musmattor med eget tryck osv osv.

Ätit middag med Lovisa (precis innan).


Varit hos frisören (kan vi snälla ta en stund för hur bra det blev?). Passande nog också precis innan vi hade som en kick off med innerstadskontoren. Snarare var det en vinst i en utmaning våra chefer gav oss innan sommaren. Så det blev mingel Arc Rooftop Bar och middag på Blique by Nobis. Om det var trevligt?? Hell yes!!

... Och så mycket mer. Som sagt - älskar att vara tillbaka. Varje gång jag får ett break härifrån för att se komma tillbaka, inser jag att det är här jag ska vara. Här jag vill vara. Så vi kan väl konstatera det med: I'M BACK!

Gillar