Ibland blir livet inte som man tänkt sig

Hola party people!

Hur är läget? För mig börjar det äntligen bli bättre. Såklart fick jag första-dagen-på-semester-sjukan… Vaknade lite småtrött första dagen hemma. Drog på mig skorna och tog mig ut på en löptur. Bara efter ett par kilometer började det bli tungt och jag tänkte på hur jag hade ordentlig träningsvärk efter BodyAttacken. Det visade sig dock att jag visserligen hade träningsvärk i rumpan, men resten var ont i muskler och leder pga feber. För jag kom hem, duschade, gjorde mig i ordning, åt lunch och planerade dagen samtidigt som jag bara blev segare och segare. Efter det har jag tillbringat 24 timmar med typ influensa. Feber, ont i huvudet, ont i musklerna och huden… Bra start på semestern!

Trots att jag mer eller mindre sov hela dagen igår sov jag över 12 timmar inatt. Men nu mår jag mycket bättre. Så pass bra att jag fick feeling att tvätta, städa lite (svårt att göra när man kommer in i någon annans hem - okej, är fortfarande mitt hem med. Men när man inte bor på heltid och vet hur ”saker funkar”), skicka inköpslista på storhandling till syrran, rensa och organisera hela kylskåpet osv osv. Nu hoppas jag att jag helt enkelt kan säga ”Ge mig ett par timmar till av återhämtning så är jag tillbaka i semestermode”. Håller tummarna för det!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin