Guess who’s back! 

Nämen hej hjärtan! Det var verkligen inte igår. Äntligen fick jag ett meddelande om att bloggportalen skall fungera ordentligt. Nu jinxar jag inget för fasen vad jag saknat er, men strular det så som det gjort så kan jag helt ärligt säga att jag inte orkar med frustrationen. Men med det sagt är jag tillbaka.
Så vad har då hänt sedan vi hördes sist? Väldigt mycket och ingenting på samma gång skulle jag säga. Jag har tänkt att jag ska skriva ett par recap-inlägg för jag har massor av framför allt bilder att dela med mig av. Sedan den 11 maj (hur sjukt att jag inte har bloggat på en månad??) har jag framför allt jobbat. Jag tror ingen har missat att det har hänt en hel del på bostadsmarknaden och för mig har det framför allt inneburit betydligt mer jobb men med mindre utdelning. Bland annat har jag haft två försäljningar med 13 visningar på den ena och 15 på den andra. Det har varit många, långa samtal där jag lekt psykolog åt mina säljare. Det har varit låååånga dagar där man bara suttit och väntat utan att kunna påverka. Det har verkligen tagit på krafterna kan jag berätta. Energin är lika med noll.
Men jag har också varit i både Spanien, Grekland och firat Midsommar i Stockholms skärgård. Så ja, det finns en del att uppdatera er om.

Men innan vi backar banden tänker jag att vi kör en update på nuet. För just idag har jag mina första semesterdagar. Hur underbart?? I söndags lämnade jag Stockholm, och får jag inte för mig något annat så kommer jag inte komma tillbaka förens om 4 veckor. Nog för att jag älskar vår huvudstad helt otroligt mycket, men lyckan i min kropp är nästan obeskrivlig just nu. Jag känner att jag behöver komma bort för att slappna av - och just det är vad jag ska göra.

Poster HÄR och HÄR

Så hela lördagen, sista dagen i lägenheten, tillbringade jag med att:

- ta en sovmorgon.
- äta en riktig sommarfrulle ala jordgubbar i sängen.
(Sen vi talades vid sist har jag förresten inrett med lite nya tavlor hemma. Jag tröttnade lite på mina totalvita väggar och saknade min gamla tavelvägg. Efter att ha snubblat runt på instagram och hittat en konstnärs konto fick jag feeling till att ha lite mer riktiga tavlor. Men så var jag inte riktigt sugen på att lägga tusentals kronor på en ”äkta” tavla, utan hittade dom här (prisvärda) postersen hos Desenio. Hur snygga?? Jag bytte också mina svarta ramar mot ett par i trä. Älskar!)
- skicka tillbaka 3 paket hos 3 olika postombud.
- unna mig både ett BodyPump och ett BodyCombat-pass.
- sprungit ett par ärenden på stan.
- totalstädat hela lägenheten. Och då snackar vi vika in kläder, springa upp med grejer på vinden, dammsuga, våttorka, bädda rent, torka ur kylskåpet, springa två vändor till återvinningen med alla sopor, städa badrummet osv osv.
- packa klart.

Ni hör ju vilket projekt det var. Men jag älskar att komma tillbaka till ett ren lägenhet. Eller snarare får jag panik av tanken av att komma hem till ett kaos. Förstår ni vad jag menar? Är ni likadana eller hur funkar ni?

Och sen då? Jo, tidigt i söndags morse lämnade jag min lilla lägga, mötte upp Rebecka på Centralstationen och hoppade på tåget som tog oss hem till Lovisa i Allingsås och sen vidare till Göteborg. Bättre start på semestern får man leta efter!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin