Jag vann!! - och en tacksamhetslista

Hur mycket älskar vi inte att det är Fredag idag?? Jag bara fullkomligt älskar det!
För ett tag sedan läste jag på någons blogg (kommer tyvärr inte ihåg vems) där bloggaren skrev att hennes syster alltid skrev tacksamhetslistor på Fredagar. Jag har gjort det ett par gånger, men nu var det länge sen och med tanke på att det är en underbar dag idag så är det på tiden!

Jag är tacksam för:

▪️ Att jag idag ska få krama på hela min familj hemma på ön! Mamma är det 3 veckor sedan jag träffade och min älskade lillasyster har jag inte pussat på sen den 12 Augusti. Hör ni hur länge det är??? Så det ska verkligen bli ljuvligt att komma hem till ön!

▪️ Att jag kommit in i ett sånt bra flow när det gäller träningen! Jag tillbringar mindre tid på gymmet men ser verkligen till att passen. Visserligen känner jag mig fortfarande ur form, men corestyrkan har redan blivit bättre =)

▪️ Min fantastiska PMgrupp! Tack vare dom är vi klara med vårat arbete redan nu trots att det ska vara inne först på måndag. Jag kan liksom imte tacka dom nog för att ha drivit så mycket

▪️ Maria Nila , Olaplex , kosttillskott och hårolja (<--- jag använder dom här)! 4 produkter som gör allt för att rädda mitt totalskadade hår. Och vet ni vad? Dom gör verkligen undervärk! Så växt håret, väx!

▪️ Paketet jag fick igår! I förrgår fick jag ett mail från fina Malin som berättade att jag hade vunnit en tävlig med vinst från Greatdays på hennes blogg. Wohooo! Och redan igår låg det i min brevlåda. Snacka om dröm att få gå på dröm med bubbel va??

▪️ Det faktum att det är Fredag! Veckans i särklass bästa dag! Hoppas ni alla får en fantastisk helg <3

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
Åh så härligt att läsa!
nouw.com/maawl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du!!
nouw.com/matildaberlin
Felicia,
ååå vad underbart att få vinna 😃
frokentv.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Så himla underbart!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin