ELLE trendspaning

I samarbete med NA-KD

I Torsdags var ju faktiskt ELLE trendspaning. Jag har inte nämnt det så mycket här än då jag väntade på att se vad ELLE själva valde att publicera för bilder och se om man lyckades fastna på någon, hihi! I år hölls det på Musikaliska på Nybrokajen ( <-- jobbar på att lära mig Stockholm, haha) och tydligen var alla 500 biljetter slutsålda. Det var min kompis Lisa som för ett tag sen hörde av sig och frågade om vi inte skulle gå och självklart hoppade jag på. Jag menar, vem tackar nej till en helkväll av Mode, Skönhet och inredning?

Jag ska erkänna att jag var lite småstressad över vad jag skulle ha på mig, men efter att ha kikat på NA-KDs hemsida var det rätt så självklart. Med en härlig, stickad polotröja och en lite mer utstickande midikjol (som btw var en utav de fortsatta stora trenderna för hösten) kände jag mig precis lagom uppklädd men ändå downdressad. Älskar't!

Bild lånad från ELLE

På scenen var Kakan Hermansson konferencier och bjöd upp mängder av experter för att svara och föreläsa om höstens kommande trender. Bland annat kan vi vänta oss ännu mera röda matta läppar, glitter, quiltat (blev helt förälskad i de quiltade pumpsen de nämnde. Utan tvekan något ni snart kommer se mig i) och stort fokus på sustainability.

Däremellan var det mingel, pop-up shoppar, småaktiviteter och såklart lite tilltugg och bubbel. Bland annat blev vi båda sminkade utav Bangerheads representanter, och för en gångs skull älskade jag det faktiskt. Jag vet inte vad ni tycker, men ofta när någon annan sminkar tycker jag nästan bara att jag ser konstigt ut. Dom har en bild utav vad som passar medan man själv vet vad man trivs i, och där uppstår någon klash. Men den här gången blev det som sagt riktigt snyggt - eller vad säger ni?

Som ni förstår var det en riktig toppenkväll! På vägen ut fick man dessutom en helt otrolig goodiebag. Och när jag säger helt otrolig menar jag HELT otrolig! Jag menar, bara se på den. Allt från schampoo, balsam, dagkräm, sheetmasks, mörk choklad, ELLE Magazine (såklart) och ett armband från Edblad (!). Utöver det lyckades vi också samla på oss lite olika prover och erbjudanden när vi kikade runt och pratade med både Bangerhead, Sloggi och Ellos. Helt klart en bättre Torsdags-kväll, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh tusan vilken torsdag snäckan, och som du strålar! 🌟 Goodiebagen var ju minst sagt godkänd, hihi 🎀 All kärlek hjärtis
nouw.com/lillymihlte
mollysvedin
mollysvedin,
Du är ju så vacker matilda!! Vilken härlig goodiebag också 🧡
nouw.com/mollysvedin
Hannas krypin,
Men vilket härligt event. Din outfit är verkligen snygg och passade verkligen i sammanhanget. Goodiebagen var ju verkligen helt underbar med en massa bra produkter.
hannafialotta.blogg.se
linneahedberg
linneahedberg,
Gud va underbart det ser ut som ni haft! Och din outfit var verkligen superfin! Stor kram ♡
nouw.com/linneahedberg
Elin,
men hur nsygg får man vara? Och så kul - det var du mer än värd vännen <3 KRAM
elinelmersson.se
ByAlma
ByAlma,
Jennifer,
Jag förstår verkligen att du haft en toppen kväll fina du! 😃 Ser fantastiskt ut, alltihopa 😃
jennifermarie.se
elladeenarose
elladeenarose,
Wow va roligt 😍
nouw.com/elladeenarose
tildakarlsson
tildakarlsson,
Men åh vilken kväll, och du är ju så sjukt snygg dessutom!! <3
nouw.com/tildakarlsson
Aliciasmood
Aliciasmood,
Åh så kul 😍
nouw.com/aliciasmood

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin