Efter en 15-timmars fylla

Godmorgon finaste ni! Eller förresten? En 7-dagars arbetsvecka med i snitt 4 timmar sömn per natt och en 15-timmars fylla (bilder kommer att komma, för OMG vad kul jag haft) med väckarklockan satt på 05:45 senare är det där ordet god lite tveksamt. Men oavsett det sitter jag nu här på båten igen. Dock inte som personal denna gång, utan som passagerare. Jag, Pappa och mina systrar är på väg upp till fastlandet för en snabbvisit då våran fantastiska Farfar fyller hela 90 år idag.

Just nu tackar jag kaffe, smink och torrschampoo för att jag ser någorlunda vid liv ut inför allt supermysigt firande. Utan dom hade jag nog riskerat att skrämma vettet ur alla ungar jag stöter på med mitt zombie-liknande utseende.
Det faktum att sätta sig på båten dagen efter en sån utgång känns däremot lite mindre lockande. Har jag tur kanske jag kan lyckas få någon timme med lite mer sömn. Annars är det bara att köra på smile-and-wave-metoden, haha!

Hoppas ni får en fin dag hjärtan!! <3

Gillar

Kommentarer

Ellieb
Ellieb,
Så kul det låter, ta hand om dig fina<3
nouw.com/ellieb
Matildaberlin
Matildaberlin,
My,
Men så roligt ju!!! Lät dock inte så lockande att vakna innan 6 haha 😉
mynordqvist.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, nej eller hur?? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin