Du är värd att älskas - onsdagspeptalk

Innehåller affiliate-länkar

Den här dagen hade visserligen kunnat börja bättre. När jag skulle lämna lägenheten imorse fick jag feeling och drog på mig helt nya, sjuuukt snygga klackar (dom HÄR). Tror ni inte att det första jag gör är att ramla i trappen och förstöra spetsen? Bara för att sen inse hur ont jag faktiskt har - först när jag kommer ned till Roslagsbanan och inte hinner vända pga en läkartid. Det betyder alltså att jag har haltat runt i klackar hela dagen... Och allt det här hände 5 minuter efter att jag tackade ja till att vicka en BodyJam-klass nu ikväll.

Så ja, morgonen hade kunnat varit bättre. Det är ju så lätt att bli knäckt när något sånt här händer och gå in i ett riktigt depp-mode. Men inte idag! Nej, jag hade sån härlig energi i alla fall och det fick mig att reflektera lite. Så här kommer några punkter att leva efter och ett litet pepptalk till alla som behöver det =)

Pics by the amazing @beattriicee

Ta inte livet så seriöst! En gång i tiden kändes det som att livet var över och att man skulle gå sönder så fort något hände eller man råkade göra något som var fel. Men vet ni vad? Jag är 24, jag har gjort många (!) misstag, men jag lever fortfarande. Jag älskar fortfarande livet. Till och med är det så att jag älskar livet mer och mer för var dag som går. Så ta livet med en klackspark! Dansa, skratta, njut - lev!

Rensa bland sånt som tar energi! Vi alla har dom - energitjuvar. Det kan vara allt från personer i vår vardag till den där konstanta klädhögen som är det första du möts utav när du kliver in genom dörren. Så sätt dig ned, fundera på vilka dina är och sen på hur du ska bli av med dom.

Rutiner vs spontanitet. Det är långt ifrån en hemlighet att jag älskar rutiner. Det är inte för inte dom flesta utav oss blir peppade på att komma tillbaka till hösten efter den där härliga sommarsemestern. Nej, dom flesta utav oss behöver vanor och rutiner för att må bra. Där emot är det fryktansvärt lätt att fastna i dom, så glöm inte spontaniteten! Du behöver råka ut för lite äventyr - både för att inspireras och känna att du verkligen lever. Så hitta vanor du mår bra av men var heller inte rädd för att bryta dom emellanåt.

Älska dig själv! Tro mig, jag har varit långt ifrån min egna bästa vän. Men dagen jag började inse mitt egna värde förändrades allt. Det låter kanske överdrivet och löjligt, men du kan inte göra något bättre i ditt liv än att bli vän med dig själv. Även om du inte tror det så är du verkligen helt otrolig! Du är värd att skratta! Du är värd att synas! DU ÄR VÄRD ATT ÄLSKAS! <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh nej, såg på instagram om vad som hade hänt, så himla jobbigt när dagen startar så ❤️ Stor stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym
elinnjl
elinnjl,
Så härliga bilder 😍
nouw.com/elinnjl
awesomecaroline
awesomecaroline,
Så läsvärt! Tack!
nouw.com/awesomecaroline
tildablanksvard
tildablanksvard,
Först och främst herregud vad snygg du är!! och gud så visa ord
nouw.com/tildablanksvard
beattriicee
beattriicee,
Såg på instagram att du lyckades förstöra skorna och inte alls kände dig speciellt bra i foten! ❤️ vilken jobbig start på dagen!
nouw.com/beattriicee
Lillymihlte
Lillymihlte,
Tack Matilda, tack för att du inspirerar, vågar tro på dig själv för får oss att tro på oss själva tillsammans med dig! Du är bäst, jag är bäst, vi alla är helt enkelt bäst! ❤️
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vilket inspirerande inlägg! Älskar att få sånt här pepp, det är verkligen hur fantastiskt som helst och behövs verkligen. Du är underbar! Massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Så otroluft fint inlägg och så fina bilder! Du är fantastisk<33
nouw.com/mayamolanderz
Idamida
Idamida,
gryyyyymt! <3
nouw.com/idamida
artist
artist,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin