Drömmer om att tjäna pengar & tips för att ha råd

Innehåller affiliate-länkar

Det låter kanske sjukt löjligt men en tanke som konstant snyrrat i mitt huvud under de senaste dagarna är Fasen vad jag längtar efter att tjäna pengar! CSN i all ära men det är ju inte i närheten utav en ordentlig lön. Okej, jag ska verkligen inte på något sätt klaga för jag har det långt ifrån dåligt ställt. Tvärtom har jag det väldigt bra. Jag lever inte på nudlar eller pasta rouge, jag reser världen över och så sent som imorse öppnade jag lådan till min nya dator (waaaay!). Så nej, jag ska inte klaga. Men jag längtar så oerhört efter att kunna sätta en extra guldkant på vardagen, unna mig själv saker och köpa sånt som jag inte måste ha, utan bara vill ha. Som en lunch ute eller inredning <— som jag har snöat in på inredning på sistone btw! Jag längtar verkligen arslet av mig (kan man säga så?) tills jag flyttar och kan inreda från scratch.

Kavaj HÄR // Bralette HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Diadem HÄR

Jag får så ofta frågan om hur jag har råd med allt. Och jag förstår det, för det är liksom inte alla studenter som kan resa utomlands 4 gånger per år. Det ärliga svaret: Jag vet knappt själv, haha! Nej, men det handlar om prioriteringar. Jag köper som sagt aldrig mat ute, jag köper inte dyr inredning, inga dyra skönhetsprodukter eller särskilt mycket annat onödigt. Jag prioriterar det jag vill (dvs resa) och däremellan är jag en mästare på att hitta erbjudanden, fynd och rabatter.

Vadå ”Jag äter aldrig ute”. Man såg ju på din insta senast idag att du åt lunch på Holy Greens?! tänker ni kanske nu.
Sant! Men som sagt, mästare på det här med erbjudanden så det kostade mig faktiskt inte en krona. Och ja, därefter gick jag och köpte inredning (note: för första gången på typ ett halvår). Let med tell you how I do it.

Appar
Jag håller på och ska skriva ett helt inlägg om mina favoritappar och lovar då att berätta allt mer noggrant (so stay tuned). Men kortfattat har jag flera appar och sidor genom vilka man kan söka samarbeten. En utav dom är Boostified som jag då använde idag. I utbyte mot ett inlägg på insta kunde jag hämta ut dagens lunch gratis. Älskar’t!

Refunder
Har tipsat om den förut och gör det igen! Genom att gå genom deras sida när man ska handla på alla butiker dom är kopplade med (exempelvis Nelly, NA-KD, iDeal of Sweden och många fler) så får man en viss återbäring man sedan kan plocka ut i pengar. Under dom här åren har jag fått tillbaka mer än 4000kr jag annars aldrig hade sett.
Så har du inte redan Refunder, så skapa ett konto HÄR <— gör du det får du automatiskt 50kr extra insatt på ditt konto när du gör ditt första köp över 100kr. Så bra!!

Erbjudanden och rabattkoder
Jag köper nästan aldrig något utan att använda någon slags rabattkod eller erbjudande av något slag. Ta mitt inredningsköp på Mio idag som exempel. Hade det inte varit för att jag fick hem en medlemskupong hade jag inte ens gått in där. Men när erbjudandet är Få 300kr rabatt vid köp över 600kr är det lite för bra för att låta bli. Jag säger absolut inte att jag handlade bara för att. Tvärtom har jag som sagt suktat efter ny inredning i evigheter. Så att köpa hem 4 tallrikar, 1 vas, 1 kökshandduk och 2 små ljuslyktor för 400kr, kändes riktigt bra!

Sälja saker
Man kan inte handla för pengar man inte har, så varför inte sälja sånt som ”bara ligger” och på så sätt utöka kassan? Bara idag fick jag in 300kr från saker jag sålde. Så även om det bränner lite med 400kr ut (på inredningen) så fick jag ju faktiskt in nästintill detsamma.

Så där har ni en del utav det. Allt går om man vill, bara man prioriterar och planerar för det =)
Men fasen vad jag längtar efter att börja tjäna pengar!

Gillar

Kommentarer

Två Månadslöner,
Det är oftast tråkigt att jobba, då har man knappt tid att göra något annat. Lönerna är inte så superhöga heller. Det som jag lärt mig är att investera i aktier som ger utdelning. Du lägger t.ex. 10 000 kr och får utdelning på 4-5% varje år. Gratis pengar varje år, livet ut. Man ska såklart lära sig grunder, men det är inget svårt. 😊
tvamanadsloner.blogspot.com
Linnealiebig
Linnealiebig,
Baam för detta inlägg 💪🏻🤩
nouw.com/linnealiebig
Emmamehrali
Emmamehrali,
TACK för dina gryma tips vännen! Måste verkligen testa det! 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Känner igen mig. Prioriteringar är verkligen a och o för att ha råd med sina drömmar. Visst svider det att det nog inte blir ett nytt soffbord i år heller, eller ett byrå i hallen. Men i slutändan så ger en Colombiaresa så mycket mer.
nouw.com/jossustravelpics
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Bra inlägg 😊❤️
nouw.com/marreekholm
sarasara
sarasara,
Jag klarar mig riktigt bra på CSN och sparar till och med en hel del, så det kommer att kännas som att jag får massor av pengar när jag börjar jobba 😄
nouw.com/sarasara
trettiofyran
trettiofyran,
Finns många bra seriösa undersökningspaneler man snabbt kan tjäna några hundra extra per vecka 😊
nouw.com/trettiofyran
linndossing
linndossing,
Alltid lika bra tips från dig fantastiska människa!!! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin