Drömmar innan årets slut

7 saker jag drömmer om att uppleva innan årets slut:

1. Att förmedla min första lägenhet!
Lyckas jag inte med det är jag faktiskt rent ut sagt värdelös på det jag gör och borde då utan tvekan sadla om mot ett annat yrke.

2. Fira min 25-års dag. STORT!
Man fyller bara 25 en enda gång och just nu är jag på en plats i livet där jag har så många fantastiska människor runt omkring mig som jag skulle vilja fira det med. So let's!!

3. Bli överraskad!
Under så många år var överraskningar det värsta jag visste, klipp till att jag idag nästan kan börja gråta när jag ser stories på hur tjejer blir överfallna med babyshowers, födelsedagsbruncher eller promotion parties. Det är verkligen bland det finaste jag vet.

4. En riktig fling
Okej, jag vet. Det är sjukt ofeministiskt. Men jag skulle verkligen vilja träffa en kille där kemin är otrolig, vi träffas fram och tillbaka, och han skämmer bort mig med middagar, småpresenter och en hotellnatt eller två.

5. A real shopping spree
Jag har alltid drömt lite om att få ta en heldag på stan, köpa grejer från den ena affären till den andra, springa runt med dom där stora papperspåsarna fyllda med kläder. Och allt utan någon som helst pengaångest.

6. Norrsken.
Norrsken, norrsken, norrsken, Det står på min bucketlist. Högt upp på den med kan jag säga. Fasen vad jag drömmer om det alltså.

7. Att få skriva under ett köpekontrakt på en lägenhet.
Och då inte i form av fullmaktsinnehavare, vilket jag redan gjort i år. Utan för min egna del. Att få köpa min alldeles lägenhet. Alltså ihhhh!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaaa, norrsken drömmer jag också om, kan omöjligtvis finnas något vackrare att skåda.
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Åh förstår helt att du vill uppleva allt detta, det vill jag med! Och håller tummarna för att du hittar din drömlägenhet <3 Puss
nouw.com/linndossing
Hannas krypin,
Norrsken drömmer jag också om att få se! Jag är helt övertygad om att du kommer få sålt lägenheter i år. Tänk snälla tankar. (Säger jag som inte gjort annat än tänka osnälla tankar om mig själv idag.) Vi behöver båda bli våra egna bästa vänner.
hannafialotta.blogg.se
mollysvedin
mollysvedin,
JAAA men vad jag känner igen mig i det där med att ha en massa shoppingkassar i handen. En dröm ju en man sett alla såna där tjejfilmer där dom går i shoppingcenter och kommer hem med typ 10 påsar haha!
nouw.com/mollysvedin
marietheresel
marietheresel,
Det är inte ofeministiskt att vilja bli lite kär 😉. Åh vad jag hoppas du hittar din drömlägenhet, ska bli så kul att seeee 😍❤️
nouw.com/marietheresel
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Du firar 25 i år och jag firar 35 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin