Dom finaste julklapparna

I samarbete med BestCanvas

Hur går det med erat julklappsletande? För en gångs skull kan jag, skönt (och sjukt) nog faktiskt säga att jag är i stort sett klar. Hur skönt?? I vanliga fall är jag en sån som sitter utan julklappar veckan innan julafton, och ibland slutar det med att paketet inte ens kommer förens efteråt. Förstå hur tråkigt det är att slå in och ge bort ett kort där det står Förlåt! Men ditt paket kommer på Måndag (enligt Postnord, så jag skulle nog säga att du ska räkna med Torsdag).

Det är inte för att jag inte bryr mig. För att jag skjuter upp det till sista minuten eller för att jag helt enkelt inte orkar. Nej, tvärt om. Jag bryr mig så pass mycket att jag inte blir nöjd förens jag hittar den perfekta klappen.
Jag är så himlans trött på alla bara-för-att-köp. För mig ska det ligga kärlek och omtanke i allt. Julklappen ska liksom vara köpt till den som ska få den. Ju personligare desto bättre liksom. Exempelvis blev jag ett år gladare utav en sak jag fick utav Mamma som hon hade köpt på loppis för noll och ingenting, än jag blev över det splitter nya (och dyra) örhängena en annan person (inga namn nämns) gav mig.

Bilder från BestCanvas

Så förstå hur skönt det är att faktiskt redan vara klar och slippa allt det där! För er som inte är det kommer här ett par tips:

- En middag (ute eller hemma).
- En weekend.
- Ett smycke (som det ligger en tanke bakom).
- Egenupptryckta canvastavlor ( <-- så personligt och så fint!)

För er som undrar så är det hur enkelt som helst att skapa sin egna canvas!
1. Klicka in på BestCanvas.se och klicka på skapa.
2. Leta rätt på och ladda upp det fotot du vill använda.
3. Gör dina val i form utav storlek, ramalternativ, färg/svart-vit med mera.
4. Lägg i kundkorgen, gå till kassan och betala.

Hör ni hur enkelt?? HÄR hittar ni dessutom deras bästa Christmas delas med upp till 86% rabatt.

Bild lånad från WeHeartIt

Hoppas ni fick lite inspiration och att ni snart också kan checka av varenda klapp på listan. Lova mig att försöka att inte köpa bara-för-att-grejer (vi konsumerar så det räcker i alla fall), utan lägg lite omtanke och kärlek bakom det hela! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin