Do more of what makes you happy

Vet ni vad som slog mig för ett par dagar sen? Jo, jag kan typ inte ens minnas sist jag köpte en engångsgrill, åkte ut till något härligt ställe och grillade korv. Det kan visserligen bero på att jag knappt äter korv, haha! Men emellanåt slår suget till och speciellt på det där myset som engångsgrill innebär. Så igår lyckades jag lura med mig mina systrar på en liten roadtrip. Och med roadtrip menar jag från ICA Kometen, till Statoil Norr, till ICA Maxi, till Willys och till slut ned till Själsö. Tydligen är engångsgrillar inte längre något som är vanligt att ha i sortimentet.

Men till slut fick vi tag i en och kom ned till stenstranden vid Själsö. Där tände jag grillen och lekte eldvakt (nöjd pyroman, hihi) medan Isa och Wilma gick ned till vattnet och kastade macka. Så himla mysigt!!

Och så himla enkelt med för den delen. Jag förstår inte riktigt varför jag ska göra allt så komplicerat i huvudet. Jag hade målat upp en bild av att det skulle ta halva dagen och hade lite halv panik över allt skrivande jag inte skulle hinna med. Men nej, bortsett från att det tog ett tag att få tag i en grill så gick det ju på nolltid. Dessutom var det en magisk paus och återhämtning att få sitta där på stranden, höra grillen spraka och vågorna slå mot stenarna. Note to self - do more of what makes you happy!

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Åh vad härligt det ser ut!! <3
nouw.com/cjulias
evelinarou
evelinarou,
Ullie,
halloj snygging det är självklart man ska göra va man blir gla utav. åh som jag längtar efter sommar kram kram
wweberskold.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så mysigt det ser ut!! 😊
nouw.com/mammatillthea
artibus
artibus,
Såg på din insta story när du satt där med engångsgrillen och ett korvpaket. Jag blev så lycklig i själen då haha, kändes så otroligt harmoniskt och underbart. Skit i all stress och bara njut utav våren❤️
nouw.com/artibus
carroat
carroat,
Åh vilken mysig utflykt! 😍
nouw.com/carroat
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är sååå attans peppande 😍
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Åh men nu blev jag sååå sugen på att skita i plugget och gå ut istället hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
josefinelar
josefinelar,
Vad mysigt!!! Och vad fin du är 😍
nouw.com/josefinelar
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Engångsgrill är så smidigt och mysigt att grilla vid havet, vill besöka Gotland som är så fint! <3
nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin