Ditching ma autumn dullness

I samarbete med Tandblekning.nu

Vet ni vad guys? Jag börjar, peppar peppar, må bättre balans-mässigt och mående-mässigt. Det känns lite som att varje gång jag och @isabylund träffas faller vi in i samtalsämnet och tillbakablickar på hur dåligt vi mådde för ett år sedan. För jösses vad dåligt vi båda mådde. Höst-depressionen var ett hundra procentigt faktum och helt ärligt minns jag inte mycket från det svarta hålet som det lite granna är.
Som ni vet har jag också varit fruktansvärt rädd för att falla dit i år igen. Och även om jag inte har varit i närheten utav 2020 så ska jag väl inte säga att jag har mått super den senaste tiden. Jag har känt mig ur balans (still do, men jobbar på't) och riktigt höstblek. Nu när jag känner mig lite bättre är jag så taggad på att ta tag i att stepa up mitt game och bli lite snyggare. Jag vill:

- gå och fixa brynen. Jag hade ett presentkort så jag var och gjorde det för ett par veckor sedan, och blev så nöjd. Nu har jag inte ens rört mina bryn sedan dess. Så det är minst sagt på tiden att fixa dom igen.

- uppdatera min garderob. Jag fullkomligt älskar modet som är i butikerna just nu, men ändå har jag knappt köpt något nytt (förutom min älskade Adoore-klänning) på länge. Black Friday säger jag bara. Här skall handlas.

- bleka mina tänder. Kopparna kaffe jag druckit under de senaste åren har börjat sätta sina spår. Så jag beställde faktiskt hem ett kit för tandblekning hemma. Jag gick ju faktiskt till en klinik och gjorde det för ett par år sedan men kände inte att jag fick så mycket resultat utav det och nu känner jag väl inte att jag har tiden att göra det. Så perfekt att kunna göra hemma på kvällen ju!

- ta tag i min hy. Den är ju kaos atm. Så förstår hur glad jag blev när jag fick hem det här 30 day rewild pack från Esse. Har hört så mycket gott om märket så är verkligen supertaggad.

- fortsätta (försöka) äta nyttigt. Skönhet kommer inifrån, eller vad är det nu man brukar säga? Fortsätter jag på vägen i att hitta balans och känner mig bra i kroppen så kommer jag att utstråla det med. Så det är helt klart något jag tänker jobba på.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin