Det tog månader innan jag började må bra igen - årsresumé del 4

Del 1 HÄR // Del 2 HÄR //Del 3 HÄR

Sommaren kom till sitt slut och den 16e Augusti lämnade jag Gotland och flyttade på riktigt in i min lägga. Statusen var lika med kaos. De enda möblerna jag ägde var sängen (som Mamma hjälpe mig att flytta upp i början utav månaden), mitt marmorbord (som jag inte trodde skulle få plats, så det stod i Farfars förråd) och dom små, små balkongmöblerna Mamma köpte på IKEA och lånade ut till mig = det var lådor och saker överallt!

Dagen efter höll @artibus ett utav sina fantastiska event hemma i Dalarna. Jag hade verkligen sett fram emot det, men mådde verkligen skit. Från sekunden jag öppnade ögonen hade jag en ständig känsla av att jag aldrig skulle kunna bli lycklig igen. Jag kom hemifrån sent, fick panik och ångest pga det, kom till slut fram och orkade bara stanna i ett par timmar innan jag fick ge upp och köra hem igen.

Lite halv-spontant fick jag för mig att boka en resa och fly kaoset. 01:22 på Söndagen köpte jag flygbiljetterna och 08:10 lämnade flyget för Budapest på Lördagen. Det var min första resa jag någonsin åkt på HELT SJÄLV. Och den var helt magisk!
Är ni sugna på att läsa mer hittar ni guiden HÄR.

Väl hemma igen blev det x antal trippar till IKEA (tror jag var där fyra helger i rad, haha) och sakta men säkert kom jag i ordning. Aldrig någonsin har jag bott så fint som jag gör idag och jag fullkomligt älskar den där lilla läggan. Trots de gula väggarna haha!

I slutet av Augusti höll Olympus ett öppet event vilket Nouw gjorde reklam för. Förstå hur glad jag blev när @isabylund hörde av sig och frågade om jag ville gå med henne. Och förstå hur SJUKT glad jag blev när jag vann tävlingen de höll och fick min alldeles egna Olympus Pen. Så sjukt! Jag som aldrig vinner något!

Julafton inföll. Inte julafton julafton, utan alla Les Mills-instruktörers julafton = Les Mills Live. I år hölls det i Turku vilket dom hade styrt med Finlands-färja till. Så kul! Resa dit, kötta 11 olika pass, världens buffét till middag och sen hem. Bästa helgen!

Ni kan ju gissa hur trött jag var när jag dagen efter skulle iväg och jobba som visningsvärd. För det har jag också gjort. Hela hösten har jag pluggat heltid, haft mina gruppträningspass på SATS, jobbat som visningsvärd ett par tillfällen och skött mina sociala medier. Men vet ni vad det sjuka är? Jag har inte varit såhär o-stressad sen jag gick i 7an.

Jag har också haft ett helt nytt fokus på att prioritera mina vänner. Torsdagarna blev till tacomys-kvällar med följande Torsdags-pub på Oasen. Och jag stämde träff med Lisa och gick på Elle-galan. Stort tips inför nästa år!

Jag blev ett helt år äldre. Det firades stort på Fredagen med vänner, vin, en hot-shot eller två och flera timmar (tror jag kom hem vid halv 6) utav dans. Det var dock kvällen innan. Själva födelsedagen var jag faktiskt helt själv hela dagen.

Vi gick på N0llegasque, vilket blev precis så stökigt som det ska va. Precis som på "min" n0llegasque gick efter ett par glas vin loss på helium-ballongerna.

Det blev en utav de stora höst-höjdpunkterna i form utav SATS-awards. Tro det eller ej, men är det något gymfolk kan så är det att festa. Helt galet! Som ni kanske kan gissa dansade jag hela natten. Det var till och med på den nivån att det var buggande (jag kan inte bugga, men det gjorde jag tydligen ändå, haha) inkluderat snurrar där Gurra bokstavligt talat lyfte mig. Jag såg i ögonvrån att det var några som filmade oss och jag skulle nästintill kunna döda för den filmen, haha! Inte för att jag tror att det såg bra ut, utan för att jag tvärtom undrar hur illa det var, hahaha!

Bästa nyheten ever kom när jag fick höra att MIN frisör som först lämnade mig på Gotland för att flytta till Karlskrona (tror jag det var??) skulle flytta till Stockholm. ÄNTLIGEN har jag en frisör jag litar till 1000 på igen!

I mitten av Oktober, pre-tenta passade jag på att åka hem och mysa lite med min familj. <-- nästa punkt jag också utvecklats så mycket på i år - insikten utav hur mycket jag verkligen älskar, uppskattar och behöver dom. Ska vi se något positivt utav break-upet så är det definitivt att jag och min Mamma har nog aldrig varit så nära varandra som vi är nu <3

På Onsdagen veckan efter skrev jag tenta nummer 1, på Torsdagen gick jag och @amandalarssons på Boohoo's pre christmas event (det var så kul att ni helt enkelt får läsa hela inlägget HÄR), på Fredagen skrev jag tenta nummer 2 och på Lördagen 09:10 lämnade planet för Nya Zeeland. Drömmen!

Till Oktober tog det innan jag kunde säga att jag började må bra igen.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hahaha satt verkligen och tänkte "hur hann du med allt" jag tycker att jag har det fullt upp liksom, jag är inte någonstans i närheten av dig! Wow!
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Har sagt det förr men vill säga det igen, älskar dessa inlägg när man får veta lite vad som hänt i ditt liv. Det är så kul att se att du är så driven, att du hinner med så pass mycket på bara ett år. Man blir pepp av dessa inlägg att faktiskt försöka göra mer saker man vill. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elllensvensson
elllensvensson,
Så bra att du delar med dig, livet är inte en dans på rosor var dag❤️
nouw.com/elllensvensson
ineees
ineees,
Detta var så fint att läsa ❤️
nouw.com/ineees
Pia,
Det tar tid att komma iordning med allt. Du ser ut att vara på banan nu. Vi ser fram emot 2020.
www.piaw.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh vad jag har älskat att läsa din årsresumé, du visar att alla kan ha de tufft även om det kanske ser ut på utsidan att allt är perfekt! Du är så grymt stark som pratar om både dina toppar och dalar under 2019! ha ett gott nytt år nu och ta 2020 med storm hjärtat❤️❤️
nouw.com/tildablanksvard
Anita,
Åh, kul att se tillbaka! <3 Önskar dig en god fortsättning 😃
siliiins.blogg.se/
linndossing
linndossing,
Älskar att du är så ärlig och visar att livet går upp och ner. Ditt 2020 kommer bli grymt, det känner jag på mig <3 Kram
nouw.com/linndossing
Louiseelinore
Louiseelinore,
Helt fantastisk återblick finaste! Din lägenhet ser ut som en dröm du hade gärna fått komma och inreda mitt hus jag och killen precis köpt! 😃 Kram <3
nouw.com/louiseelinore
Sabinakj
Sabinakj,
Det är så fint att läsa allt detta, för det är ju helt fantastiskt att du gick från kaos till fucking awesome. För det är du ju helt klart värd fina du! <3
nouw.com/sabinakj

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin