Det tog bara 9 månader

Finns det någon doft som slår den av rent? Okej, den kanske får dela första platsen med jordgubbar, nyklippt gräs, nyfödda bebisar, nylagad mat osv osv. But still, doften av rent kan ju vara magisk. Håller ni inte med? Och det är precis vad hela min lägenhet luktar just nu. Det och liljor.

Det låter kanske lite smålöjligt när man skriver det såhär, men jag är påväg in i em helt ny fas i livet. Och i och med att jag lämnar en annan så har jag en del grejer att avsluta för att sen kunna ge 100% i det nya. Därför bad jag om att få vara hemma från praktiken idag. Och hörni, jösses vilken bra dag det har varit (dessutom är den inte slut än). Inte för att jag har varit ute och hittat på en massa kul, tvärtom har jag varit inne nästan hela dagen. Nej, utan för att den har varit så otroligt produktiv <— typ en av dom bästa känslorna jag vet.

Före // Efter

Det hela började med att jag efter min morgon-löptur städade badrummet, vilket var long overdue . Jag gör det alltid i samband med arr jag duschar och brukade ha som rutin att göra det på Söndagar, men i och med att jag har haft vilodagar på just Söndagar och för övrigt börjat morgonträna innan jobbet så har det inte blivit av.
Eftersom att jag skulle vara hemma så hade jag bokat in tvättstuga, så check på det med. Och efter det var jag igång. I väntan på att micron skulle bli klar till lunch så insåg jag hur skitit insidan av mitt kylskåp var och tänkte att det kan jag städa så länge. Kylskåpet blev sen utsidan av frysen som blev till insidan av alla skåp (dvs att ALLT har plockats ut och sorterats in igen), som blev till:
- alla köksluckor
- fönsterbrädor och hyllplan
- sortering och slängning av allt äckel-godis (ni vet dom där små, torra karamellerna man samlat på sig på någon mässa)
- dammtorkning
- nybäddning av sängen
- sprungit upp och ned till förrådet 6 gånger
- sopning av HELA läggan (till historian hör att jag äger inte en dammsugare. 9 månader senare kan ni ju förstå hur dammigt och skitigt det var)

och dessutom har jag (bortsett från att göra allt jag skulle):
- plockat och färgat ögonbrynen
- hämtat paket
- kört en total-pedikyr på mina misshandlade fötter
- uppdaterat min bloppis (du hittar den HÄR, klicka sen på items och om du inte har Shpock med hittar något du vill köpa kan du maila mig på matildaberlin@hotmail.com)
- osv osv

Klipp till att jag nu är ute och går en promenad då jag (hör och häpna) har våttorkat hela golvet. Med tanke på att jag inte ens äger en dammsugare så kan ni säkert räkna ut att det inte heller har hänt tidigare. Så förstå att jag sen kommer att somna gott men världens härligaste känsla, nytvättade lakan och doften av rent och liljor runt omkring mig.

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Det är en så underbar känsla att vakna till en heeeeelt städad bostad 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
Ullie,
va är e du ska börja om med? var vva du på praktiken ? alltså glömsk sorry . . dukti g du är o ja älskar liljor o nytvvätat o ren säg ska i inte tala om
wweberskold.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin