Det som verkligen räknas

Innehåller affiliate-länkar

Jag älskar Stockholm, från botten utav mitt hjärta. Det finns inte ett enda scenario där jag för tillfället skulle vilja flytta därifrån. Något jag däremot verkligen, verkligen (verkligen!) saknar är att ha min familj i samma stad. Innan vi flyttade upp till Stockholm brukade vi alltid åka hem till mina föräldrar på Söndagsmiddag. Egentligen var det inget speciellt i sig, vi snackar liksom inte någon stek tillagad i 4 timmar. Tvärtom brukade jag alltid ha tränat precis innan så jag var helt slut, osminkad och iförd mjukiskläder. Nej, det var bara grejen med att vara samlade i köket, laga mat tillsammans och sen äta under samtal om allt mellan himmel och jord.

Kavaj (slutsåld, men väldigt lik) HÄR

Igår hade vi precis en sån middag. Eller nej, nu ljuger jag. För det första var Isa (mellansyster) iväg på jobb och för det andra var den betydligt finare då vi firade att jag klarat alla mina tentor. Men poängen var ändå den samma. Jag satt (osminkad) på min plats vid köksbordet med ett glas rödvin framför mig och fick njuta utav att master-chefen (aka Pappa) och hans sous-chef (aka Wilma) lagade maten för fullt samtidigt som Mamma stökade runt med annat. Så mycket mys!

Därefter slog vi oss ned för att avnjuta riktigt gott kött, pressad potatis, hemgjord bearnaisesås, svamp- och konjaksås, sugersnaps och Mormors hemgjorda svartvinbärs-gele. Nämen ni hör ju hur gott det var! Nog för att vi började äta rätt så sent, men plötsligt var klockan över elva. Och det var utan att någon av oss knappt lämnat bordet. Om det inte är kvalitetstid så vet jag då inte vad som är.

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Wow, ser riktigt gott ut! 😃
nouw.com/charlottahagg
Emmamehrali
Emmamehrali,
Snälla hur sjukt gott såg inte det där ut??? GE MIG! haha KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men så mys 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men åh så mysigt!
nouw.com/tildablanksvard
Lillymihlte
Lillymihlte,
Älskade vännen, jag känner så igen mig i det du skriver om att sakna att ha familjen i samma stad - särskilt i dessa tider. Allt jag vill nu är att ha en sådan här middag hemma hos pappa.. <3 Vilken otrolig kväll ni haft, hoppas du njöt lite åt mig också, all kärlek finaste!
nouw.com/lillymihlte
malinhardstahl
malinhardstahl,
Förstår att det måste kännas tufft att bo så långt ifrån sin familj.. kram
nouw.com/malinhardstahl

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin