Det sämsta med mitt jobb?

Att jag älskar mitt jobb är inget vi på något sätt behöver ifrågasätta. Älskar, älskar, älskar. Även om jag emellanåt ifrågasätter det helt och hållet, haha. Men något jag verkligen saknar är att klä mig helt och hållet som jag vill. Även om vi inte har någon direkt klädkod är det lite underförstått att man har inte på sig slitna byxor, croptops eller mysiga tjocktröjor. Eller hängselbyxor för den delen. Som jag saknar att kunna ha på mig typ outfiten ovan, Men framför allt saknar jag jeans! Jag brukade vara en 100%%-ig jeans-tjej. Från att jag var 9 till att jag var 22 hade jag inte på mig något annat än jeans (och träningskläder). Hade jag fått välja helt fritt hade jag haft på mig det hela hösten. Ett par trender jag hängt på hade utan tvekan varit:

Blå jeans, basic tröja och svarta kängor

Ni vet ett par sånna där klassiska jeans som bara sitter lika självklart på kroppen som oboj är lika självklart i ett glas med mjölk. Jag har precis ett par sånna, klassiska, mom jeans (i en storlek för små för att de skall få en liten annan passform) som hade gjort precis den här looken.

Ljusa jeans och klackar

Älskar, älskar, älskar kombinationen av jeans och klackar. Jag ska erkänna att jag använt det alldeles för sällan själv. Tror det har hänt en endaste gång eller så. Men det är ju så galet snyggt!

Skinny Black Jeans

Har alltid älskat, kommer alltid älska. Speciellt dom där som är så stretchiga så att det känns som att man har tights på sig. Dom är, och kommer alltid förbli, det perfekta plagget. Funkar både till vardags, till fest, med den stora stickade tröjan, den uppknutna skjortan eller helt enkelt den 110% basic vita t-shirten.

Vilken är eran favoritmodell? Och hur stylar ni dom i höst?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin