Det mår ingen bra av

”Hur är läget?”
Trött.”

⬆️ statusen på hela Sveriges befolkning just nu.
Just den konversationen har jag på riktigt hört 6 gånger idag. Jag vet att det inte tjänar någonting till att klaga på vädret (har man inte någon konkret kritik tjänar det aldrig något till att klaga. Positive thinking for the win), men snälla - what is up? Exakt samma väder över en månad i rad och framför allt det faktum att det aldrig blir ljust. Det är verkligen inte konstigt att man blir trött (eller snarare aldrig riktigt pigg).

Idag har varit just en sån där energilös dag. För det första råkade jag halvt snooza imorse (vilket jag ALDRIG gör) och när jag väl klev upp och insåg att det spöregnade erkände jag mig besegrad, och bytte ut min morgonpromenad med en extra timmes sömn. Därefter: Flera timmars plugg (som inte gick nå vidare) och ett handlednings-seminarie. När jag lämnade salen och möttes utav mörker ville jag verkligen inget annat än att åka hem och burra upp mig under en stor filt.

Mind over matter tho’. Att gå i ide under vinterhalvåret är det ingen utav oss som mår bra utav, utan det gäller att fylla dagarna med sånt man älskar. Så jag drog till gymmet och brände av ett riktigt köttigt GRIT-pass. Och det var verkligen precis vad jag behövde! Kan någon btw förklara hur det kan va att man får så mycket energi utav något som fysiskt tar så mycket??
Men så är det! Så med min nyfunna kraft är frågan om kvällen kommer tillbringas med att skriva klart en stor del av vårat sista PM eller med att springa upp till förrådet, rota fram julgrejerna och go nuts, haha!

Hoppas ni har en toppenkväll!

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Du har så rätt, det tjänar inte att klaga! <3
nouw.com/louisefreij
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men novemberljuset är ju det värsta som existerar! Gör ju nästan fysiskt ont att bara se det bli gråare och gråare för varje dag som går!
nouw.com/celinelundqvists
tildablanksvard
tildablanksvard,
November är ju den värsta månaden verkligen! Och grym är du som tog dig till gymmet på ett köttigt pass
nouw.com/tildablanksvard
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Att gå ut nu är som en svartvit film!! Fy, längtar efter snön<3
nouw.com/mayamolanderz
Lillymihlte
Lillymihlte,
Håller verkligen så med dig hjärtat, detta mörker, regn och november-gråa är vi så trötta på! <3 Snön får gärna komma och lysa upp lite nu, eller vad säger du! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin