Det krävs för att lyckas

I samarbete med FST Säkerhet

En utav de största insikterna jag någonsin fått är att livet är alldeles för kort för att vara på ett jobb man vantrivs på.
Att sitta på en kontorsstol, under usla arbetsförhållanden och se livet passera utanför fönstret är bland det värsta jag varit med om. Något jag lovat mig själv att aldrig vara med om igen.

Så när det kommer till att söka arbete kollar jag på så många fler aspekter än bara uppgifter och lön - jag kollar på helheten. Nu håller jag visserligen på att plugga till fastighetsutvecklare, men om det inte varit så hade FST Säkerhet helt klart varit ett företag jag kunnat söka mig till baserat på just helheten.

Arbetsuppgifterna
Då det är ett säkerhetsföretag i Stockholm så hade uppgifterna varit intressanta, varierande och utvecklande

Kunderna
Då de vänder sig till företag, kommunder och landsting hade varje dag varit en rolig utmaning med många spännande kundmöten och härliga kontakter

Arbetsförhållandena
Nu har jag ju inte jobbat där, men på hemsidan skriver dom själva:
Vi på FST Säkerhet vill ta ett socialt ansvar, CSR. Vi vill helt enkelt bidra till att göra världen vi lever i bättre, renare och tryggare. Därför är det en självklarhet att våra anställda får ge blod på arbetstid. Vi stödjer aktivt olika organisationer såsom Giving People, Glimma med flera för att vi vill hjälpa dem att göra skillnad och skapa ett bättre samhälle. När det gäller våra anställda tycker vi det är viktigt att de får mer än bara en bra lön, vi erbjuder även en chans att utvecklas som personer utifrån ambition och intresse. Det vinner alla på i slutändan, och teamkänslan växer när individerna trivs.
På riktigt - hur bra låter inte det??


Vi lever ett nytt, modernt samhälle där företag är så mycket mer än bara vinstdrivande. Det behövs ett helhetstänk där man ser hela bilden! genom att göra det så kommer man lyckas!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Det låter jättebra 😊
nouw.com/simonandersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? =)
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin