Det här med märkliga crave

Innehåller affiliate-länkar

T-shirt HÄR // Kavaj HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Mobilskal HÄR

Statusen just nu - helt slut, checkar ut. Nog för att jag fullkomligt älskar mina Tisdagar med dubbelpass, men det blir väldigt långa dagar. En normal Tisdag lämnar jag lägenheten på morgonen, åker till skolan för föreläsningar, åker direkt till Täby Centrum, håller i både BodyCombat och BodyJam (två rätt så krävande pass ändå) för att sen hoppa på Roslagsbanan igen. Det betyder att jag inte kommer hem förens efter nio på kvällen, och då ska jag både duscha, laga mat och äta. Så ja, rätt så långa dagar... Men vad gör väl det när man får göra det man älskar?

Jag fick btw världens konstigaste craveing (för att vara jag) igår. Blodpudding. Jag menar, när åt man (jag) det sist?? Det är nog btw något utav det jag saknar mest med grundskolan - maten. Eller snarare variationen. Jag har aldrig varit någon utav dom som direkt klagade på maten, men självklart fanns det saker jag inte jublade högt över när det serverades. Pyttipanna, chili con carne, ärtsoppa, falukorv, kallops, korvstroganoff och blodpudding. Men så blir man vuxen och plötsligt saknar man det man inte ätit på evigheter. Och tro mig - det var SÅ gott!

Är ni likadana? Och vad är det konstigaste cravet du haft på sistone??

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså du och Daniel kan ju bilda klubb. Vem vill ens äta denna mat??? Kan man kalla det mat haha.. Vi får det ganska ofta på förskolan och ungarna älskar det... Ha en fortsatt fin tisdag gumman <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Haha så härlig du är ❤️ Btw, äääälskar jeansen, galet snygga!! Kram ❤️
nouw.com/happym
evelinarou
evelinarou,
Åh snygga jeans 😍😍😍
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Alltså neeeej haha! Men när jag läste ärtsoppa kände jag JAAA vad gott 😭😭 Älskar dina jeans, så fina! Kram
nouw.com/linndossing
jlandgrens
jlandgrens,
Grymt duktig du är!<3
nouw.com/jlandgrens
amandassofi
amandassofi,
Men exakt så där blev det för mig för några dagar sen!! Lagade blodpudding till middag och ja, jag lovar, jag var nöjd, sambon mindre nöjd hehe.
nouw.com/amandassofi
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Du är så grym!! Inspireras så av dig<3
nouw.com/mayamolanderz
Desireekujala
Desireekujala,
Haha sjukt nog så såg det där gott ut!! Kram <3
nouw.com/desireekujala
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så otroligt snygg outfit du bär vännen! <3 Visst är det konstigt vad man kan bli sugen på ibland, hihi! För att inte tycka om blodpuddig tycker jag minsann att det där såg ganska så gott ut! <3 Kram finisen!
nouw.com/lillymihlte
Jasmine,
Snygg outfit, Matilda!
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin