Det här med existensiell kris

I samarbete med NA-KD

Att resa själv. Det ger en verkligen mycket tid att reflektera. Varje dag går jag långa promenader för att ta mig från den ena sevärdheten till den andra, från hotellet till restauranger och (såklart) på mina morgonpromenader. Under tiden har jag lyssnat igenom mängder av poddavsnitt, alla där två tjejer sitter och snickesnackar om allt från meningen med livet, till smink och trender, till träning, till vänner, till allt. Deras prat väcker så mycket tankar hos mig. Kanske är det, det som ligger bakom min existensiella kris?

Framför allt är det två punkter jag återkommer till.

Den första grundar sig lite i livsprioriteringar. I det faktum att dynget bara består av 24 timmar och livet bara av så många år. Under så många år har stress varit ett konstant faktum. Sen har det varit mer och mindre, men det har alltid varit där. Det är jag klar med. Punkt. Självklart kommer det komma i vågor, för det är oundvikligt, men det där konstanta trycket är jag klar med. Och skönt nog (sjukt nog) har jag levt utan det sedan slutet av Augusti.

Det jag däremot har tänkt på är jag på resan har fastnat i något slags mellanstadie. Jag brukar njuta utav att vara utan internet på mobilen, att sätta min sociala medier på paus under dagen och sen mata igenom det på datorn vid frullen eller på hotellrummet på kvällen. Men för det första har jag inte haft den tiden nu, utan det enda jag haft tid att göra är att lägga upp en bild på insta och skriva, redigera och posta ett blogginlägg. Och för det andra så har jag haft ett driv till att vara så mycket mer aktiv än vanligt. Så jag har verkligen saknat det.
Samtidigt har jag njutit utav att vara utan det. Tagit vara på och sett dom små sakerna i världen. Strand, vattenfall, skog, stad, liv. Men heller inte på den nivå jag velat. Jag har försökt sätta mig med min bok och slappna av, men ändå slutat med att jag lagt den åt sidan för att se något annat.

Ett totalt mellanstadie mellan att vara digitalt aktiv och helt utloggad. Så hur gör man för att hitta balansen mellan dom två?

Det andra jag funderat på, eller snarare taggats till tusen utav, är (som ni kanske läst) att börja kompis-, och till och med vanligt, dejta. I dom poddarna jag har lyssnat på har dom pratat så mycket om vänskap, att vara social och bli den bästa versionen utav sig själv. Och nu vill jag verkligen just det! Jag vill träffa folk. Jag vill gå ut och leva livet. Jag vill bli den bästa, gladaste och härligaste versionen utav mig själv!

Hur otroligt fin är inte min nya klänning? Jag har typ bott i den de senaste dagarna. Utan tvekan en del utav att bli mitt bästa jag - satsa på att klä mig snyggt hela vintern.

Nu ska ni få höra något jag aldrig, aldrig, ALDRIG någonsin trodde varken om mig själv eller att jag skulle berätta för någon annan för den delen. Here goes. Jag öppnade faktiskt upp tinder här i Auckland och började svipea. Note: ABSOLUT inte för att gå ut och ligga (för det är vad alla verkar tro). Nej, utan för hur kul hade det inte varit att möta upp någon helt okänd, ta en promenad till någon utav sevärdheterna och uppleva dom tillsammans? Samtidigt är det så långt ifrån jag man typ kan komma. Jag älskar att plugga in lurarna, traska iväg själv och bara göra allt på mina premisser. Så nej, det kommer inte hända att jag träffar någon. Men det var det där med att bli den bästa versionen utav sig självt, så jag drömmer om att jag hade vågat göra det. Och nu tog jag i alla fall ett myrsteg ditåt, haha!
Men hemma ska jag våga! Hemma ska jag bli den bästa versionen utav mig själv!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

linnronning
linnronning,
Åh! Hejahejaheja dig! Otroligt vackert där du är också! <3
nouw.com/linnronning
Hilma
Hilma,
Alltså jag typ sitter här och gråter. Dels för att jag är så j**la glad att jag äntligen så smått kunnat komma igång med bloggandet och läsa andra bloggar igen. Som jag saknat dig min älskade Matilda!!! Och dels för att du skriver så himla fint, som vanligt. Jag känner igen mig så i din text <3 Sen får jag erkänna att lite av tårarna även är pga att din klänning är helt OTROLIGT SNYGG haha! <3
Tusen miljoner kramar till dig underbara människa! <333
nouw.com/hilma
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så fina bilder 😍😍
nouw.com/mathildahogbergs
elinstenvall
elinstenvall,
Fina bilder!😍 och intressanta tankar!
nouw.com/elinstenvall
Kristellesofia
Kristellesofia,
Så bra och viktigt inlägg!
nouw.com/kristellesofia
Pia Widlund,
Tinder, man kan alltid testa. Lycka till!
www.piaw.se
Anita,
Men så fina bilder <3
siliiins.blogg.se/
Louiseelinore
Louiseelinore,
Helt fantastiska bilder vännen! 😊 <3
nouw.com/louiseelinore
tildablanksvard
tildablanksvard,
Helt magiska bilder!
nouw.com/tildablanksvard
Pauline,
alltså wow wow wow, å din outfit till, magi
lillafrokenhurtig.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin