Det här med dejting

I samarbete med Nätdejtingtips

Vet ni vad som precis slog mig? Jag har nu varit singel i nästan rätt så exakt 9 månader. Vem hade någonsin kunnat tro det för ett år sedan? Inte jag i alla fall. Då hade jag aldrig i mitt liv varit singel (jag och mitt ex träffades när jag var 16-17 nånting), så hela mitt vuxna liv är lika med förhållande. Förhållande-Matilda. Helt ärligt har jag inte haft en aning om vem jag är utanför det. Inte förens nu. Eller egentligen vet jag väl fortfarande inte riktigt vem jag är för det är inget man vaknar upp och inser bara sådär. Men det är person jag älskar att vara, en person jag älskar att bli.

Något jag fullkomligt älskat under de senaste veckorna är att gå ut och dejta. Ja, jag har fallit för trycket och gett mig på nätdejting, haha! Men vet ni vad? Det är något utav det bästa jag gjort, för var träffar man annars nya människor?
När man var liten lärde man känna nya personer genom att man blev inknuffad i ett rum med 24 andra barn samtidigt som man fick höra Ni ska nu gå i skolan tillsammans i 6 år så det är lika bra att hitta någon du tycker om, men som vuxen? Var träffar man då nya personer att prata med? Dom man hälsar på krogen klockan 02 är ju inte direkt dom som man träffar på en fika dagen efter, haha!

Men genom att hitta någon man tycker är lite söt, dra iväg ett meddelande och sen mötas upp utvecklas man oerhört som person. I alla fall jag som i grund och botten är en väldigt blyg person, haha. Och förhoppningsvis har man också en väldigt trevlig stund samtidigt som man utvecklar sitt kontaktnät. Perfekt ju! Och i värsta fall, om det skulle vara ett hemskt möte, så har man alltid en bra historia att berätta i efterhand (vem har liksom inte hört talats om misslyckade Tinder-dejter och skrattat så man kiknar?). Det gäller ju att se livet positivt, eller vad säger ni??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin