Det här med att inte må riktigt bra

Det känns som att allt jag gör är att tjata om hur jag mår emellanåt. Allt jag vill säga till mig själv är Det är snart 5 månader sen du gjorde slut - get over it. Och ärligt känns det som att resten utav världen också tänker så. Men ibland är det inte så lätt. Utåt sett syns det nog inte exakt hur jag egentligen mår, för det är verkligen inget jag vill skylta med. Helt ärligt tar det enormt mycket emot att ens skriva och berätta det för er, men sanningen är att jag emellanåt inte mår jättebra.

Jag är något utav en mästare på att klistra på ett leende. Inte för att fejka något, utan för att det där leendet faktiskt tar över alla andra känslor en stund. Jag ska inte säga att jag går in i en roll, för jag är fortfarande mig själv, men skulle man träffa mig då så skulle man inte se hur jag mår när det sen blir dåligt och jag är själv. Och jag hatar det! Jag är van att vara glad, jag är van att inte vara nere. Men så plötsligt är det bara där.

Ta idag till exempel. Otroliga @artibus höll ett utav sina fantastiska events (kommer såklart skriva mer om det, så stay tuned) och jag fick äntligen träffa flera utav dom bloggerskorna (usch vad jag hatar det ordet, haha) som jag lärt känna här via Nouw. SÅ kul! Men idag är en dålig dag. First off så blev jag sen iväg för att jag kom bara inte iväg. Det gick liksom inte. Väl där var det helt fantastiskt, och jag är så tacksam över att jag faktiskt kom dit. Men efter bara ett par timmar orkade jag inte mer. Då tog leendet och energin slut, och jag fick tacka för mig och smita iväg långt innan jag var klar. Jag känner mig verkligen så hemsk för att jag lämnade så tidigt, men någon stans måste man acceptera situationen. Acceptera att jag inte riktigt är jag just nu. Hur svårt det än är.

Jag är dock så tacksam för att jag tog mig ut, för att jag fick träffa dom här otroliga tjejerna, för att jag fick ladda på med lite ny energi och ”tvingas” vara glad ett tag. Så tack till er alla som var där <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin