Det här med att gå ut nykter

Godmorgon hjärtan! Jag ska erkänna att jag vaknar lite smått nervös. Eller vaknar? jag har fasen inte ens gått och lagt mig än, haha! Men idag ska jag göra något jag aldrig har gjort innan - jag ska gå ut nykter. Efter förra veckans bravader på Kallis (läs om beach-partyt HÄR och Pink Partyt HÄR ) så var det svårt att säga nej när tjejerna bestämde sig för att de skulle dit. Speciellt med tanke på att jag har som mål att även göra mina arbetsveckor till något mer än bara jobb. Men det är just det - arbetsvecka. Så i valet mellan att inte kunna gå med och att ta mig ut nykter blev det det sistnämnda.

Så ja, idag ska jag alltså gå ut helt nykter för första gången ever. Egentligen vill jag säga att det inte är en sån stor grej, men det är verkligen något som jag aldrig för mitt liv skulle ha gjort för ett år sedan. Inte för att jag på något sätt har problem med alkohol, tvärtom så drack jag innan max en gång i månaden. Nej, det hela handlar om att jag var å oerhört blyg att jag kände att jag behövde alkoholen för att kunna släppa loss och passa in. Utan den hade jag suttit tyst, still och ensam i ett hörn. Sad but true.

Att jag idag, inte bara vågar, utan är supertaggad (kan vara så att jag till och med är den som har tjatat lite granna om att vi faktiskt skulle dit, hihi) säger så himla mycket om hur mycket jag har vuxit som person. För det har jag verkligen. Speciellt på sistone.
Jag skriver ofta om att kliva ut ur sin comfortzon, om hur jag sätter upp mål och om hur jag strävar framåt. Men jag skriver sällan om självreflektion. Innerst inne är jag väldigt svensk och följer jantelagen till punkt och pricka, och har därför väldigt svårt att berätta för någon annan (typ som för er) om hur stolt jag är över mig själv och hur duktig jag faktiskt är. Men nu tycker jag att det är dags! Vet ni vad? Jag är GRYM!

(Hey! Ta nu en liten stund och reflektera över hur grym du faktiskt också är!! Vad har du gjort som gör dig helt otrolig just nu??)

För att cirkla tillbaka till Kallis, kan ni förstå hur härlig den här dagen kommer vara nu när jag inte ska dricka? Och hur bra jag kommer att må? När jag kliver av mitt arbetspass nu vid 08:30 ska jag skynda mig hem, plocka med mig täcke och kudde ut för att sova ett par timmar ut i solen och den friska luften (finns fasen inget bättre). Vid lunch kommer gänget att komma hem till mig för att föra lite. De senaste gångerna har Agge fixat brunch, men idag blir det istället sushi. Tvekar lite på exakt hur taggad jag kommer att vara på att äta rå fisk det första jag gör när jag vaknar, men samtidigt, vem säger någonsin nej till sushi??`Därefter drar vid ned. jag dansar klackarna av mig i flera timmar, dricker en massa vatten, har sjukt kul och får gå hem lycklig in i själen, sova ett par timmar och sen dra iväg till jobbet. Bra dag?? Well, jag hoppas verkligen det!

Vad ska ni hitta på idag??

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får kul ändå 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Johannna
Johannna,
Åh vad bra skriver. Jag är alltid nykter när jag är ute 😍
nouw.com/johannna
Yasmine,
Jag går alltid ut nykter och ÄLSKAR det! 😃 Men det är nog en personlighetsfråga precis som du säger 😃 Kram och ha så kul!!! <3
yasmissy.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Hoppas du få en riktig fin kväll!! Själv tänker jag ligger vid poolen hela dagen 💕
nouw.com/emmamehrali
mollysvedin
mollysvedin,
Åhh så himla bra skrivet fina du <3
nouw.com/mollysvedin
malinkirstine
malinkirstine,
SÅ bra inlägg <3 så viktigt, så ärligt och så sant! Stolt över dig! Kram
nouw.com/malinkirstine
Tovisa
Tovisa,
Så himla bra inlägg. Härligt att du gick ur din comfort zone och vågade släppa loss! Kram!<3
nouw.com/tovisa
malinhardstahl
malinhardstahl,
Det är en fantastisk känsla att gå ut nykter! Fina fina du <3
nouw.com/malinhardstahl
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt och bra👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Oh jag hoppas att du fick en helt underbar kväll även om du var nykter. Jag tycker att det är minst lika kul att gå ut oavsett dricka eller ej. By the way, du är helt amazing, så grym. Vi behöver alla lära oss att sträcka på oss lite och se hur fantastiskt grymma vi är. Kram fina du 😘
nouw.com/mrsfunkys

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin