Det här med att fylla år…

Good morning guys!

Hoppas ni haft en fantastisk fin helg! Även om min har varit lugn så är jag inte riktigt 100% redo för ny vecka än. Speciellt med tanke på att det är min födelsedagsvecka. Jag är för det första inte riktigt redo att fylla år än. För det andra känner jag en liten saknad inombords. Jag har vänner som verkligen firar en hel födelsedagsvecka. Det är middagar, spa-besök, mini-presenter, nära, kära och allt däremellan. Själv är jag inte ens säker på hur/om jag vill fira. Jag saknar att ha någon i mitt hem att fira med. En pojkvän, mina föräldrar, mina systrar - någon. Jag säger inte att jag är ensam, för jag har fullt med vänner runt omkring mig. Men den här födelsedagen har väckt känslor och funderingar jag inte haft innan och som jag inte riktigt var beredd på.

Men jag är så otroligt tacksam över att faktiskt ha fullt med vänner omkring mig. Så imorgon och på fredag och säkerligen fler dagar, ska det firas ordentligt!

Min helg har som sagt varit lugn och bra. Jag har haft en riktig fixar-helg. Sånt där som tar en massa tid, som egentligen kanske inte syns så mycket, men som är stor skillnad. Bland annat har jag:

- skruvat upp mitt skoställ på väggen, vilket gör extrem skillnad. Syns knappt, men kommer göra enormt mycket då jag nu kan få in skorna under vilket gör att jag kan öppna dörren.

- målat om i hallen. Eller om och om. Jag har målat det vitt igen. Eftersom att det var vitt innan syns inte skillnaden så mycket, men det var en massa märken från tidigare ägare som nu är borta.

- satt upp vägghyllan som höll på att ramla ned.

- varit på MIO och köpt min födelsedagspresent från Mamma och Pappa. Deras erbjudande om att få 300kr rabatt på köp för 600kr resulterade i 2 nya kuddar, en lampsladd, en stor glödlampa och ett doftljus.

- satt upp lampan i hallen. Yay! Plötsligt har jag lite ljus i lägenheten.

- vikt in alla kläder från (den sålda) byrån till garderoben.

- preppat matlådor från Hello fresh.

- försökt sätta mig in i det hela med preliminär inkomstdeklaration för min enskilda firma (men totalt misslyckats).

Som sagt, ser kanske inte mycket ut för världen. Men jag kan säga att jag är löjligt stolt över att ha borrat med min egna borr, pluggat, vägt in, och skruvat upp skohyllan på väggen. Allt med mina egna verktyg. Eller spacklat, slipat, tejpat, fixat och målat. Jag kan allt jag, haha!
Och lagt ut en ny lägenhet på Hemnet. Så nu kör vi en ny vecka!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin