Det hände faktiskt, för första gången i mitt liv 

Good morning guys!

Jag höll på att skriva: Var tog den här helgen vägen? Men min helg har faktiskt varit förhållandevis lång. Dessutom utan en massa måsten, utan jag har haft tid att göra allt jag velat. För er som undrat så blev jag skönt nog inte dålig. Det jag blev var något seg, så när jag insåg att jag inte gjorde någon nytta på kontoret åkte jag hem och avslutade arbetsdagen hemma. Sjukaste dock; när jag på morgonen vaknade och mådde bra bestämde jag mig för att ta mig till Barry’s och bränna av passet jag var bokad på. Och för första gången i mitt liv hände det. Jag trampade snett och höll på att flyga av löpbandet. Men efter ett par evighets-sekunder hängandes i handtagen lyckades jag dra mig upp. Var jag inte vaken innan så var jag plötsligt klarvaken.

Hela helgen har jag sen som sagt tagit det väldigt lugnt. Till störst del har jag varit hemma och fixat. Pappa kom förbi snabbt i lördags och hjälpte mig med att sätta upp en hylla i badrummet och jag fortsatte sen med att sätta upp duschhyllor, såga till och sätta in ett par hyllor i min garderob, springa upp med saker på vinden, slänga kartonger osv. Dessutom sålde jag både mitt gamla matbord, mitt gamla badrumsskåp och 2 stora ljuslyktor. Så nu börjar jag snart komma på plats.

Jag älskar verkligen min nya lägenhet och är så otroligt lycklig över att ha flyttat. Inte minst för att det har tagit mig närmre mina vänner. Igårkväll fick jag feeling, drog iväg ett spontant sms och 1,5 timme senare hade jag och Lisa powerwalkat halva Kungsholmen runt. Förstå att jag sen somnade lycklig i min (renbäddade) säng.

Gillar