Det går bra nu

Heeey guys! Och hej torsdag? Redan? Ni vet det där uttrycket Skaffa ett jobb du älskar så kommer du inte jobba en enda dag till i ditt liv? Jag ska inte säga att jag instämmer i det, däremot kan jag efter den här veckan till tusen förstå hur folk kan bli arbetsnarkomaner. I förrgår skrev jag ett inlägg jag egentligen hade tänkt publicera idag. Det handlade om hur jag på sistone känt mig värdelös, på flera plan i livet, men framför allt när det kom till jobbet. Men efter gårdagen igår kändes det inte rätt. Så ni får vänta någon dag till innan jag berättar sanningen om den här första månaden som mäklare.

But anyways, dagen igår. Efter att lite (oerhört) trött vaknat, pallrat mig iväg till gymmet och kickat igång dagen med ett riktigt göttigt BodyCombat-pass (kan inte sluta häpnas över hur man kan få så mycket energi av att träna) möttes jag av det här 👆🏼 bättre start får man ju leta efter!

Hela förmiddagen gick sen till att jobba med dom 3 kommande försäljningarna som jag fick in efter möten igår. Det är en lägenhet på De Geersgatan, en till i Biografen (den föreningen med både bio och gym som jag har en annan lägenhet till salu i) och en lägenhet på Erik Dahlbergsgatan med en helt otrolig hörnbalkong. Ni kan redan nu kika in den lägenheten HÄR.

Sen då? Jo:

- två samtal med framtida säljare där vi ska träffas och lägga upp en plan för försäljning när de kommer tillbaka till Stockholm från semestern.

- två bokade möten till nästa vecka (detta kontra den veckan där jag inte bokade ett enda, så förstå att det ändå känns stort).

- ett möte bokat åt en kollega i Vasastan (så tekniskt sett bokade jag 3 möten).

- ett samtal från en säljare jag var på möte hos i Måndags som nu kommer att köra igång med mig, samt bokning av fotografering av hennes lägenhet på Storskärsgatan.

Och dessutom avslutade med en liten AW nere på Mälarpaviljongen tillsammans med tjejerna. Nämen ni hör ju vilken fantastisk dag det var! Jag kunde knappt somna när jag gick och la mig eftersom att jag var så uppe i varv.
Jag ska inte sticka under stolen med att det har varit kämpigt, vilket ni kommer få läsa om, är något som tar så oerhört mycket emot att erkänna. Jag tror faktiskt inte att ni förstår hur pass blottande det är för mig att säga, men så är det och så har det verkligen varit. Att då äntligen få en dag (snarare till och med vecka - än så länge. Håll tummarna för att även idag går bra!) har verkligen varit behövligt. Med det sagt kan vi väl konstatera två saker:

1. Ge inte upp! Allt jobb du lägger ned på det du älskar och verkligen vill kommer att paya-off till slut.
2. Det här är en fantastisk vecka! Och det är bara Torsdag, så tänk vad vi kan fortsätta att åstadkomma. So let's do this 👊🏼

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,
Det är klart att det är kämpigt det är ett helt nytt jobb! Men bara man inte tar kämpa för att man är sämre bara för att det inte går helt lätt hela tiden! Sen kommer ju såna här dagar som du beskriver också <3
nouw.com/sofiahaag
Ellendelin
Ellendelin ,
Blir så glad att läsa hur mycket du gillar ditt jobb, grymma du!!
nouw.com/ellendelin
Pia,
Paya-off time är fin time!!
www.piaw.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh hur grym är inte dudå vännen? Gud vilken underbar känsla det måste vara efter du fått läsa det där. You go girl 😃 <3
nouw.com/sofialissmyr
Maria,
Den där kavajen ser riktigt snygg ut!
www.rmrelining.se/
WomanizerRCRDS
WomanizerRCRDS,
Härligt nä det går bra! Å fint å lyfta att det inte alltid känns så heller.. Fördelar å nackdelar säkert med de flesta jobb..
nouw.com/womanizerrcrds
Johannagrahn
Johannagrahn,
Så kul att höra fina du <3
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Så grym du är!! Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Så jäkla duktig!! <3
nouw.com/beattriicee
annawickell
annawickell,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin