Det coolaste jag någonsin gjort!

Om ni frågar mig hur läget är skulle jag svara ala Sofia: MÅ SKIT!
Men det är bara lite att acceptera, och snart är det ju faktiskt över. Så istället för att klaga mer och dra ned er med mig så tänkte jag istället dela med mig utav något utav det absolut coolaste jag någonsin gjort. Det var under förra året när jag åkte på min post-tenta-resa till Phu Quoc, Vietman. Undrar vad jag ska få uppleva för fantastiskt på det här årets resa =)

Anyways. Har ni hör talats om Rach Vem Beach? Har ni hört talats om Starfish beach? Inte? Det har inte jag heller innan jag började söka runt på Pinterest efter saker att se och göra inför resan, och efter att ha varit där verkar det heller inte vara så många andra som heller hört talats om det. För med tanke på hur MAGISKT vackert det var (jag menar, bara seeee) så var det nästan inget folk där alls.

Vi fick höra att det på stranden ursprungligen hade bott ett enda par som sedan fått 8 barn. Dessa barn bor nu kvar på olika delar och driver olika restauranger. Restauranger är dock nästan att ta i, för vad det var va små gjutna betongplattor med tak och plastmöbler. Men maten däremot - så god! Våran ingick i den guideade turen vi åkte dit med.
Så till skillnad från Sao Beach, Long beach och de flesta andra stränderna på Phu Quoc så är det verkligen nästintill så oförstört och oturistigt som det kan bli - vilket i mina ögon är fantastiskt!!

Stranden har som ni kanske förstår, fått sitt namn utifrån verkligheten.

Starfish beach

På ett stort område bara 20 meter ut från stranden fanns hur många sjöstjärnor som helst. Alltså WOW vilken upplevelse! Själv hade jag aldrig fått för mig att röra dom, men våran guide sa att så länge man inte håller dom över vattenytan mer än en minut så var det ingen fara. Dock kändes det fel, så jag lyfte bara en enda och lyfte den aldrig upp i luften, utan fick vara kvar under vattnet. Fortfarande kanske inte helt okej mot dom små stackars krabaterna, men ibland rycks man bara med i stunden, och alltså WOW! Det är verkligen bland det coolaste jag har gjort!

Tråkigt nog berättade våra guide att dom håller på och bygger en jätteresort i närheten, så om 2 eller 3 år kanske stranden är privat... Det om något är ju verkligen sjukt tråkigt! Så jag säger bara en sak: Passa på att åka hit innan det är för sent!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Iiih vad jag blev sugen på att resa till något varmt ställe nu hihi 😃 Det ser helt underbart ut!
nouw.com/sandrakannasto
petra,
som jag missade detta ställe när vi var på phu quoc hade ingen aning aaahhh så grymt magiskt ,kram
mammansprinsessor.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså ändå sen jag såg att du la upp det här förut så har det varit en dröm att åka dit! Wow vilken upplevelse det måste ha varit, älskar när man får minnen för livet av saker man gör. Nästan så att jag måste ta ett snacka med sambon om att åka dit hihi. Verkligen så vackra bilder! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
brallans
brallans,
Så himla coolt! Jättefint verkligen!
nouw.com/brallans
Lillymihlte
Lillymihlte,
Försåtr minsann att det är något utav det häftigaste du har gjort hjärtat, så otroliga bilder! <3
nouw.com/lillymihlte
by_anniess
by_anniess,
WOW! Och helt magiska bilder, som alltid!<3
nouw.com/by_anniess
Wifeey,
woooow vilken strand 😃
o wooow vilka helt magiska bilder

Kram ♡
wifeey.se
annelie,
vackra bilder kram <3
www.tippellertopp.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Må skit är okej, haha! Det får man <3 Nej men jisses vad underbart, hur gärna vill man inte dit?! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Hannas krypin,
Åh, det här inlägget kommer jag ihåg. Så häftigt ställe. Men vad synd att de bygger en resort i närheten. Då lär det i värsta fall inte vara oförstört så länge till.
hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin