Det är över

Mina damer och herrer, dagen är här! TentaP är officiellt över (för den här gången). Känslan när jag klev ut ur tentasalen går inte att beskriva. Eller jo, först och främst var den lika med sjukt kissnödig. 2 stora koppar te, en flaska vatten, en liten kissblåsa och 3,5 timmes stillasittande - you do the math, haha! Men efter det, mm-mm-mmm!

Efter det unnade jag mig att verkligen ta mig tid att göra det jag ville. Ett riktigt långpass på gymmet där jag hade tid att göra allt jag kände för, stretcha och bara köra utan press att ta mig tillbaka till plugget. Efter det en riktig långdusch. Vi snackar tvätta håret, inpackning, raka benen, plocka ögonbrynen, smörja in hela kroppen - japp hela kittet. Så galet skönt!

Sen har jag tillbringat hela kvällen med att försöka få ordning på min lilla lägga. Med tanke på att jag kom hem 23:30 efter 3 veckor på resande fot och sen har tillbringat de två nästkommande dagarna med tentaplugg och faktiska tentor, så kan ni nog förstå kaoset. Väskor och kläder över hela golvet, smutsdisk på alla bänkytorna i köket, julsaker kvar i hela läggan och ja - kaos. But not anymore. Nu är det äntligen lite ordning och reda. Och nu är jag äntligen fullkomligt ledig. Hör ni hur skönt??

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Och din header är ju bara sååå 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så skönt ju! <3
nouw.com/mathildahogbergs
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Tjoho! Vad skönt! <3
nouw.com/feliciaidachristina
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh skönt!! Min tenta är nästa fredag sen ska jag också pusta ut. O haha igenkänning över kissnördigheten efter tenta...😂
nouw.com/corneliakarlsson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Njut nu, det förtjänar du helt klart och grymt jobbat med tentorna när de var så tätt! Sista våren nu, kötta hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
sofiahaag
sofiahaag,
Alltså såå fin bilder!! Så mysig lägenhet!
nouw.com/sofiahaag
sweetwords
sweetwords,
Så fint du har och gillar tavelväggen
nouw.com/sweetwords
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Låter riktigt härligt att få vara ledig!
nouw.com/mathiildaeklund
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härligt!! Njuuut <333
nouw.com/ebbasalomonsson
amandassofi
amandassofi,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin