Deprimerad?, Corona och ond spiral - Min vecka i bilder

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Good morning guys!!

Kan jag få ett litet woop woop för att det är fredag? Var tog den här veckan vägen egentligen? Det är lite skräckblandat måste jag erkänna. Å ena sidan älskar jag det eftersom att det betyder att jag snart (!) får åka hem till min älskade ö och min älskade familj. Å andra sidan har jag lite lätt panik över hur snabbt December redan rullat på. Jag satt igår och skulle flytta ett tillträde. Parterna önskade att vi skulle tidigarelägga till den 7e. Det är långt bort tänkte jag, men vet ni vad? Det är på måndag (!). Så sjukt! Här måste julmysas mer känner jag!
Never the less har faktiskt en hel arbetsvecka gått, och vad har då hänt?

Jag mår fortfarande inte bra. Jag pratade med läkaren igen efter att jag var och tog blodprover tidigare. Mina järnvärden såg bättre ut än i våras (vilket är positivt), men fortfarande inte 100% bra så jag är tillbaka på mina järntabletter. Samtidigt visste dom inte exakt vad som är fel... Han funderade på om jag på riktigt hade gått och blivit höstdeprimerad. Skojar inte, kryddar inte. Han trodde jag var deprimerad. Är det fallet kommer det gå över av sig själv och är bara att vänta ut. Så vi håller tummarna för att det snart är bättre, och under tiden käkar jag alla slags vitaminer jag kunde beställa hem under Black Friday, hehe.

Något som däremot är superbra är att jag *trumvirvel* har fått ett lånelöfte. Woop woop woop! Jag ska fortfarande reda ut lite saker och kika igenom min ekonomi, men det betyder att jag efter tisdagens-bankmöte nu faktiskt kan börja kolla efter lägenhet - på riktigt!!

Julnaglarna är på plats! Med nästan 6 veckors utväxt var det verkligen dags. Ett tag funderade jag på att göra dom sådär härligt julröda, men så landade jag i att vitt, silver, glittrigt, snöigt är mer jag. Så det fick det bli.

Julkalendern är on! Båda två. Mycket jul är det nu, hihi! Jag har för första gången ever en (vuxen)adventskalender. Ihhh vad jag älskar't! Jag har Cliniques kalender och den är verkligen helt otrolig! Jag såg förresten att den är nedsatt (HÄR), så passa på att klicka hem en för den är sjukt prisvärd (tips från coachen). Och sen så är det ju såklart adventskalendern på SVT. Tänk att jag hade en period från att jag var typ 12 tills jag blev 20+ där jag inte tittade på det. Nu skulle jag aldrig missa ett avsnitt. Vad säger ni? Tittar ni? Vad tycker ni?

Trying to be corona-friendly. Eller snarare precis tvärtom. Träningen har förflyttats upp till vinden och helt ärligt - det suger. Jag har tappat all träningsmotivation. Okej, jag älskar det fortfarande när jag gör det, jag älskar känslan efteråt och jag vet precis hur gott det gör mig. Men jag går aldrig längre runt och längtar efter att klockan ringer och jag ska få träna. Jag hatar't! Men det är sanningen. Vidare försöker jag undvika all kollektivtrafik. Vissa mornar åker jag fortfarande med tuben till jobbet, men jag går alltid till möten och visningar, och går alltid hem på kvällen (vilket tar över en timme). Dessutom har jag mer eller mindre ställt in alla mina planer med vänner. Bortsett från på jobbet är det min syster, min kusin och hennes pojkvän jag träffar.

TV-kvällarna har varit on. ... 👆🏼 och det är med dom jag tillbringar mina kvällar. Det har varit PH varje kväll (min syster kommer till och med stanna i Stockholm längre än planerat för att vi ska kunna se finalen tillsammans, haha) och i onsdags var det drinking game till det fortsatta Harry Potter maratonet som gällde. Bland annat inkluderade det ta en klunk varje gång någon säger Voldemort, varje gång någon har på sig en randig tröja och en shot när Sirius dör.

Det här med kost alltså, ibland undrar jag bara hur j*vla svårt det kan vara. Jag vet egentligen exakt hur jag ska äta för att må bra. Gör jag det? Nope. Jag slarvar med måltider och fortsätter att äta så mycket sött. Inget godis (going strong!) men däremot dom där j*kla biscottisarna vi har på jobbet (som egentligen inte ens är goda) och enorma mängder kanelknäcke. Ond spiral till tusen och ändå bryter jag mig inte ur den. Och någon matinspo har jag då heller inte. När lagade jag ens något nytt spännande sist? Tack vare ett samarbete på insta fick jag i alla fall sjukt god lunch både i måndags och tisdags (and there's more to come).

Det är fredag!! Så idag ska vi, liksom varje fredag nu i December, ha lite julmys på kontoret. Perfekta avslutet på en fartfylld vecka. För det har det faktiskt varit. Efter att ha gått från att alla bokat av alla möten har jag nu (snart, efter idag) sprungit på 8 stycken, tagit in 1 lägenhet, varit på superhärliga möten som kommer att bli toppenförsäljningar i nästa år och fått träffa fantastiska personer. Om jag älskar mitt jobb? Hell yes!

Men med det sagt kan jag inte sticka under stolen att jag längtar efter julledigt. The countdown is on!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Skickar massor med kärlek och kramar (Corona-vänliga såklart). Du är så fin <3
nouw.com/malinkirstine
Toril
Toril,
💘💘💘💘
nouw.com/toril

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin