Den här veckan - gasque, träningspass och kompismys coming up

Innehåller affiliate-länkar

Blazer (slutsåld, men väldigt lik) HÄR // Topp HÄR // Jeans (typ världens skönaste) HÄR // Skor HÄR

Då var den här veckan igång och ännu en Måndag avcheckad. Har ni haft en bra dag? Jag har haft en riktig vardags-dag, och ärligt känns det väldigt bra. Som några utav er har kommenterat så börjar jag verkligen komma till en bra plats i livet. Det här året har haft många ups and downs, och jag räknar fortfarande med många fler. Men just nu kan jag helt ärligt säga att Jag mår bra! Och just det känns verkligen helt otroligt! Plötsligt orkar jag med att boka in saker, hitta på grejer och leva livet igen. Vilket jag har gjort inför den här veckan =)

Måndag
Efter morgonens workshop har det varit plugg, plugg och plugg. Med lätt mörbultad hjärna tog jag mig till gymmet för att teama en BodyCombat-klass. Hur skönt att bara få slå och kicka allt ur sig? Fylld på endorfiner är jag nu påväg hem för att laga middag och kika på kvällens avsnitt av PH.

Tisdag
Fokus plugg! Vi har två stora PM som skall skrivas, varav ett skall in på Fredag. Är lite sugen på att åka in och sätta mig på något mysigt café, så det ska jag nog göra. Därefter är BodyCombat och BodyJam som gäller, och dessutom är det release dags så wish me good luck!

Onsdag
Föreläsning och fortsatt fokus på plugg. På kvällen har jag bokat in mig på BodyBalance (sånt skönt fokus den här hösten), dock är jag nummer 12 på väntelistan så jag håller tummarna för att få plats. Därefter ska jag kan äta med en kompis (nytt fokus på vänner var det ja!).

Torsdag
Med tanke på föregående veckor är chansen/risken (beroende på hur man ser på det) rätt så väldigt stor att det slutar med Torsdagspub. Så efter morgonföreläsning och gymbesök ska jag, Sofia och möjligtvis någon annan mötas upp för tacomys innan vi drar vidare till Oasen. Däremot denna gång som nykter (för min del). Jag är inte alls sugen på att dricka något då, men jag har insett att jag kan ju lika gärna sitta där och ha trevligt som att sitta hemma och bara se på skräptv, haha!

Fredag
Woop woop for Friday! Dock har vi en heldag i skolan. Lite lagom taggad på den. Så efter det blir det utan tvekan lite Fredags-träning innan jag tar helg på riktigt. Möjligt är också att det antingen blir en kompisdate eller träff med delar av klassen. Så kul! Frågan är bara om mitt introverta jag orkar, haha!

Lördag
Om jag taggat inför denna dag? Hell yes! Jag har ju lovat mig själv att i år vara student på riktigt och nu är det dags för NOllegasque! Yay! Vi snackar klädkod mörk kavaj (lätt panik över vad jag ska ha på mig), vi snackar vin på bordet, gyqell och framför allt ett riktigt efterkör. Lovar att jag ska försöka ta så mycket bilder jag bara kan!

Söndag
Än så länge en väldigt oplanerad dag. Skönt! Med tanke på hur mycket kul jag har inplanerat i veckan så är det skönt att kunna få en ledig dag att kunna ta ikapp med livet. Städa, tvätta, matlådepreppa och så vidare.

Jag måste säga att jag är rätt så väldigt taggad på den här veckan, och framför allt stolt över mig själv för att jag har så mycket planer med vänner. Yay me! Hur ser eran vecka ut? Något kul planerat?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Låter som en underbar vecka finis! <3
nouw.com/evelinarou
Emmamehrali
Emmamehrali,
DAMN vilken snygg outfit!!!! Btw hoppas du få en riktig fin vecka vännen KRAM <3 <3
nouw.com/emmamehrali
artist
artist,
Vilken rolig vecka! Glad att du mår bra!
nouw.com/artist
Jolivija
Jolivija,
Vilken outfit! 😍
nouw.com/jolivija
marietheresel
marietheresel,
Men vilken toppenvecka! Förstår dock exakt vad du menar med att du kommer vara slut efteråt, jag blir likadan av "för mycket" umgänge ju. Men på fredag har jag iallafall en efterlängtad tjejkväll med 6 vänner inbokad, det ska bli himla roligt 😊. I övrigt mest plugg hela veckan, haha. Kram fining! <3
nouw.com/marietheresel
_sessans_
_sessans_,
Vilken härlig vecka! ♡
nouw.com/_sessans_
Theahidass
Theahidass,
Vilken härlig vecka, skönt med lite planer inplanerat! Kika gärna in hos mig! Gillar verkligen din blogg! Kram!
nouw.com/theahidass
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så mycket kul du har planerat i veckan varvat med plugg - underbart!! Tycker du gör helt rätt i att sätta dig på ett mysigt fik ☕💖 Stor kram
nouw.com/lillymihlte
Belle,
Vad fint du haft en bra start på veckan! Men det bästa är att du mår bra!! =) jag skriver om olika positiva saker på min blogg, spriddetgoda.se
www.spriddetgoda.se
sarasara
sarasara,
Är det mörk kavaj, tror jag att man ska ha cocktailklänning. Jag köpte en för några år sedan och det var ett riktigt bra köp, för jag har använt den många gånger.
nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin