Den bästa dagen i mitt liv

Innehåller affiliate-länkar

Om jag fick välja en dag i mitt liv att återuppleva så skulle det nog vara min student. Den är utan tvekan med på listan över dom lyckligaste dagarna i mitt liv! Dock ändå en bit liten ifrån toppen (balen, dvs den första gången i mitt liv som jag bokstavligt talat var så hög på livet att jag dansade på bordet, slår den). Det känns som att jag nästan var så endorfin och adrenalin påverkad att jag till viss del inte minns den. Lite som att den var ett töcken som gick över alldeles för snabbt.
Men jag minns utan tvekan den där överväldigande lyckokänslan som liksom tog över hela kroppen! Bästa känslan ever!

Därför gör det mig alltid så varm i själen när jag ser studenter. Jag vet precis vad dom känner. Lycka, frihet, stolthet - allt på en och samma gång!
Så att jag igår fick vara med och se min kusin Viktor ta sin är något jag kommer att leva på länge. Ihh, vad det är fantastiskt!

Han har gått IB på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (inte direkt illa pinkat), och deras firande ser väldigt annorlunda ut jämfört med det vi hade på Gotland. Efter deras utspring, traditionsenliga formaliteter och en promenad genom stan var det mottagning hemma hos familjen. Och det hörni, det var verkligen hur mysigt som helst! För att inte tala om hur gott som helst! Jag menar - bara se på’t!

Tyvärr var jag tvungen att dra lite tidigare eftersom att jag skulle iväg till Täby Centrum och hålla min sista BodyJam innan jag åker till Gotland (so sad!). Och för er som undrar så är det självklart alkoholfritt bubbel i mitt glas (inte behöver man vara full för att dansa BodyJam nej). Den gick förövrigt helt sjukt bra! Det var säkert på grund utav att jag var fulladdad med energi från både god mat, en (eller snarare ett par) bitar tårta och all lycka från studenterna, hihi. Eller vad tror ni?

Att jag sen lyckades missa pendeln med 1 (!) ynka minut, blev sittandes i Märsta i en halvtimme och sen kom hem först efter elva, det är en annan femma. För vad gör väl det när ens lilla kropp är fylld till bredden utav lycka?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

sarah,
åh fina bilder gratis till han =)
www.klarahs.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
lowavera
lowavera,
Gud vad kul att höra! Tar själv studenten nu om bara några veckor, känns så himla galet verkligen!!
nouw.com/lowavera
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart! Lova att njuta!! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Åh tänk bodyjam lite smått salongsberusad, fan vad grym jag skulle vara!! Haha. Så himla somriga och fina bilder du fick till också <3
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahaha! Det hade verkligen varit grejer det! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
jlandgrens
jlandgrens,
Åh vilka underbara bilder! 😃
nouw.com/jlandgrens
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
tinafalkestad
tinafalkestad,
Sv: tusen tack fina du❤️😍 åh jag håller med dig! Studenten var fantastisk, den kommer man aldrig glömma! Man blir så glad när man ser alla studenter😍 älskar din outfit!!
nouw.com/tinafalkestad
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! Man blir ju verkligen det!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Studentdagen är också en av dom bästa dagarna jag upplevt hittills, var så lycklig hela dagen 😃 Det är nog en svårslagen glädje 😊 Gud så gott allt såg ut, kan tänka mig att det var roligt att få fira din kusin 😊 Varm torsdagskram vännen <33
nouw.com/sandrakannasto
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är ju verkligen det, hihi! Stor kram hjärtat och detsamma
nouw.com/matildaberlin
Förstår att det ar en härlig dag för dig! 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen =)
nouw.com/matildaberlin
Sv: Jadå! Jag fick "ledigt" idag pga väder! 😋

Ha en trevlig kväll, kram! 😊
www.henrikolsson.eu
Pauline,
så himla roligt med studenten iaf, minns tillbaka på min men sån glädje 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? sån lycka och glädje ju!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Men herregud så underbart det ser ut! OCH DU ÄR SÅ VACKER! Såg bilden på dig på instagram och kände bara "herregud hon glöder" Du är så vacker tildis, herregud!! <3
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HJÄRTAT! Du får mig alldels generead här. Stor PUSS <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin