Delat hjärta, law of attraction och städhjälp

I samarbete med ESSPLUS

Good morning guys!

Som jag älskar att vakna upp här på Gotland. Men samtidigt är det något i mig som verkligen saknar min lilla lägenhet i Stockholm. Eller Stockholm i sig för den delen. Jag säger då det - alltid hjärtat på två ställen! Jag träffade faktiskt än gammal danskompis igår som jag inte pratat med sedan vi tog studenten och vi sa just det. Hon hade nämligen precis flyttat hem från Stockholm hit då det splittrade hjärtat lutade hitåt. Mitt däremot lutar fortfarande till Stockholm. Jag har ju förresten lovat er inlägg om renoveringen och det kommer komma nu när jag får lite tid till att skriva dom ordentligt.

Minns ni förresten att jag för ett tag sedan pratade om Pellegrino-effekten? Sammanfattat kan man säga att det är lite av ett verktyg för att "bekräfta" att man är tillräckligt framgångsrik/tjänar tillräckligt. Högst på min lista står att med jämna mellanrum gå och ta pedikyrer. Att betala 500 kronor för att någon skall måla mina tånaglar finns inte - än, haha!
Något mer som står på min lista är att anlita städhjälp. Förstå vad härligt att ha någon som kommer och fixar just det. Speciellt med tanke på hur mycket ni vet att jag älskar att dammsuga (nope, äger fortfarande inte någon). Som ni förstår blev det rätt skitigt under renoveringen och eftersom att jag känner mig själv tog jag faktiskt hjälp av ESSPLUS innan flyttlasset anlände till lägenheten.

ALL-IN-ONE MILJÖVÄNLIGT RENGÖRINGSPAKET:
Glas och spegelputs (exotisk doft), Badrumsspray (melondoft), Köksspray (mango och persikadoft), WC-gel (jasmin och apelsinblomdoft), Allrengöringsmedel (skogsfruktsdoft), Rengörings-och polermedel (karambola och kakidoft)

Bästa beslutet på länge! Det var verkligen så skönt, så smidigt och dom gjorde ett fantastiskt bra jobb. Med handen på hjärtat kan jag verkligen rekommendera dom (och det har andra också gjort, vilket ni kan läsa bland deras recos).

Något som också känns fantastiskt bra är att de har tagit fram egna ekologiska rengöringsprodukter. Som dom säger själva: "Nu vill vi också göra det lättare för miljön och våra anställda som jobbar ofta med kemikalier."

Alla produkterna är fria från petroleumbaserade, hormonstörande och toxiska ämnen. Dessutom är flaskorna 100 % återvinningsbar och livsmedelsgodkända. Alla 6 produkterna innehåller minst 99% ingredienser av naturligt ursprung och där de aktiva ingredienserna är citronsyra och renad soda. Hur bra??

Eftersom att jag tror på law of attraction och manifestationer (på mitt sätt) så säger jag det här: En dag skall jag anställa kontinuerlig städhjälp!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin