De senaste dagarna på Gotland i bilder

Good morning guys!

Jag kan inte bestämma om jag älskar eller hatar att jag kan ta sovmorgon varje morgon just nu. De senaste åren har jag alltid (alltid!) satt larm och gått upp i tid. De senaste månaderna har larmet ringt innan 06. Bortsett från lördagar då jag faktiskt fått sova så lång tid som jag behövt. Men så måste jag plötsligt inte gå upp och även om jag ändå sätter larm och är uppe ur sängen typ 07:30 får jag en irriterande känsla av att jag slackar och missar en stor del av dagen. Så dumt, så irriterande. Samtidigt så viktigt att ladda om mina batterier och tagga till för det nya året och det finns verkligen inget bättre ställe att göra det på än här hemma på ön.

Jag inser att jag inte uppdaterat så mycket om vad jag gjort sen jag kom hem. Så här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

Jag kom ju hit i tisdags. Direkt när jag kom fram satte jag mig och jobbade, för det har jag gjort varje dag. När jag vaknade i onsdags bestämde jag mig för att dra ut och springa och möttes av, hör och häpna, solen. Förstår ni hur underbart?? En lång löptur på morgonen, jobb med solen utanför fönstret och sen en promenad i solnedgången. Underbart!!

Efter att solen försvann har vi mer eller haft regn och rusk konstant. Jag ska erkänna att jag nästan hade glömt hur mycket det blåser här. Jag är ju van att promenera i regn hemma i Stockholm (har ju inte direkt något annat val). Men addera vinden så är det något helt annat... Det hindrar mig dock inte från promenader genom våran fantastiska lilla stan.

Det kommer ju inte direkt bli någon hemvändarfest i år. Så sjukt tråkigt! Men en take-away-middag tillsammans med min bästa vän var ju ett måste. Som jag saknat henne!

Kan vi ta en liten stund för hur trevligt paket jag hade som väntade på mig när jag anlände? Och kan vi ta en ännu större stund för hur lycklig jag är ända in i själen för att äntligen få kramas med min lillasyster igen? Att få krama hela min familj igen? Att få kramas igen? Lycka!!

Gillar

Kommentarer

vanessawulfing
vanessawulfing,
Så fin! Sovmorgon varje dag låter bra ändå😍
nouw.com/vanessawulfing
idaellis
idaellis,

Gotland är ju så vackert! 😍 Och njut av din tid hemma, det tycker jag du förtjänar! 🌸🎄

nouw.com/idaellis
Marie,

Gotland är ju så fint. Jag längtar tillbaka dit

sweeetwordsbymirre.com
Joanna,

Så fin bild på dig och din syster. Kram

steffanssonsaventyr.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin