De senaste dagarna

Tänk att jag för bara ett par år sedan satte mig med datorn varje morgon, varje kväll och inte allt för sällan också däremellan, för att uppdatera er om allt i min vardag. Å ena sidan saknar jag det verkligen utifrån det perspektivet att jag alltid hade inspiration till att dela med mig. Jag älskade verkligen (gör fortfarande med, men inte ens i närheten av den nivån) att ta bilder, redigera, skriva ihop alla möjliga texter och också leva i det communityt som bloggvärlden erbjöd. Å andra sidan förstår jag inte för en sekund hur jag hade tid till det.

De senaste dagarna har jag gjort en massa kul men varken haft tid att redigera bilderna (vilket jag faktiskt älskar att göra. Nästan lite terapeutiskt) eller skriva något. Så jag tänker att vi kör en liten update =)

I fredags var jag, Rebecka och Lovisa och åt en sen lunch på Dirty Coco. Så trevligt att få lite tid tillsammans utanför kontoret. 10/10. Restaurangen däremot, inte 10/10. Stället är så otroligt överhypat att kön var enorm, servicen sög och salladerna var färdigpacketerade. Jag skulle kanske kunna gå dit för att köpa med mig en sallad hem (finns på Karma) eller kanske för att testa deras choklad-sortiment. Men nja….

Jag fick ÄNTLIGEN hem min Adoore-klänning! Yay! Jag tror dock att jag hade alldeles för höga förväntningar för den sitter inte riktigt som jag vill. Så jag har beställt hem en annan storlek. När jag får hem den får jag ta mig en riktigt tänkare och antingen bli kär i den jag har eller släppa drömmen som jag printat in i mitt hjärta. Jag menar, klänningen kostar fasen 1600kr.

Dom har plockat fram julpyntet på NK. Lycka!!! Jag och Lisa var där i söndags för att kika runt. Än en gång - lycka! Hela mitt hjärta blev liksom varmt. Jag ska försöka plocka fram allt mitt pynt och se vad jag har innan jag köper nytt, men Lisa däremot fick med sig en hel korg med vackra kulor.

Jag är en sån person som är värdelös på att använda mig av presentkort. Jag får dom och med det sån beslutsångest att de oftast går ut. I helgen insåg jag att jag hade ett på Dashl som var påväg att gå ut. Så i måndags var jag och fixade mina bryn (för andra gången ever). Så lyxigt och dessutom blev jag så nöjd.

Jag tror ju stenhårt på jinx, så det är knappt att jag vågar skriva något. Men håll tummarna för mig idag!

Hur vuxet är det inte att vara på konferens? Och hur trevligt är det inte när den hålls på Ellery? En heldag med pepp, samtal, idéspåning, högt och lågt. Allt för att göra nästa år helt otroligt!

Vi kan ju alla ta en stund för hur otrolig maten är. Mm, mm, mm. Men vi kan också ta en stund för att jag numera är en sån som får migrän. Mellan 16-18 hade vi ”fri lek” innan middagen och det var under den tiden jag fick mitt andra migränanfall någonsin. Kul… Det räcker alltså inte bara med magkatarr utan nu adderar vi migrän till leken. Fingers crossed att det fortsätter vara så ”lugnt” som det ändå var nu.

Med det sagt så kickar vi igång den här torsdagen! Ha en underbar dag hjärtan!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin