Därför tränar jag och Träningseventet du MÅSTE gå på!

The queen herself - Dorotka. Och jag säger bara: BodyJam 90 - mm, mm, mmm!

Let’s rewind the tapes. Den här helgen alltså! Det finns knappt ord för att beskriva den, men jag ska ändå försöka. Som ni vet vid det här laget (hur många gånger har jag nämnt det nu?) så var jag på Les Mills Live. För er som inte har koll på det så är Les Mills ett stort träningsföretag från Nya Zeeland. Det är dom som tar fram bland annat BodyPump, BodyBalance, RPM, GRIT, BodyJam och BodyCombat. Dom som jag bland annat är instruktör för.
Men det är inte bara ett träningsföretag ute efter att tjäna pengar, utan står för:

FOR A FITTER PLANET
We’re on a mission to create a fitter planet. This doesn’t mean making people work out. It means helping people fall in love with fitness so that they want to work out.

Älskade CX! Som jag saknar att få instruera i det. Snälla, snälla SATS - ta in det!

One Tribe! En känsla om att få vara en del utav något mer än "bara" ett gympass. En gemenskap mellan alla från självaste Les Mills (oh yes, det är grundarens namn) till oss instruktörer till personen som klivit in i salen för första gången ever. För det är just det - det är mer än bara träning.

Så överallt runt världen håller dom Les Mills live. Det är en gång om året och är världens träningsfest. En heldag fylld med deras pass, ledda utav dom bästa instruktörerna med hela arenorna fyllda med både oss instruktörer och ”bara” medlemmar som själva åker dit.

Jag och Adrian på dagens första pass: BodyPump // Les Mills Barre

Och nej, det här är inget sponsrat inlägg. Nej, jag är inte försäljare för Les Mills. Nej, jag tjänar absolut ingenting alls på att du läser det här. (Oh, I wish!)

Jag och Teresia (världens bästa roomie!) redo för dagens 3e pass i form av Les Mills Barre.

Det här är min chans att berätta för er om vad det var jag blev kär i med träning från första början. Helgen var en total påminnelse om vad det var jag föll för, vad det är jag älskar, vilka otroliga människor och förebilder det finns i träningsvärlden och vilka fantastiska personer jag har lärt känna genom åren.

That post GRIT Cardio feeling

Jag kände uppenbarligen mig själv rätt så bra, för mina 8 bokade klasser blev till 9. BodyPump, CX, Les Mills Barre, GRIT Cardio, Sh'bam, BodyCombat, BodyJam, BodyAttack och slutligen BodyBalance.
9 klasser på en dag. 9 rätt så väldigt krävande pass med för den delen. Hur orkar man?

BodyCombat med självaste Rachael Newsham ( <-- en utav de 2 som tar fram Combaten. Hon har alltså rest hela vägen från Nya Zeeland för att träna med oss. QUEEN!)

Att avsluta med BodyBalance = magiskt!

Man orkar för att man lever på endorfiner! På träningsglädje! På inspirationen och känslan alla runt omkring en sprider! På stämningen! På beatet från musiken! På peppen från instruktörerna!
Men lever på ren och skär lycka!

Det här är anledningen till att jag föll för träning från första början. Inte Les Mills Live i sig (även om det är lite som julafton för alla oss instruktörer, haha), utan den träningsglädje och gemenskap det förmedlar. Tack livet för att jag fann den!

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Helt underbart att ha någon som man älskar så hårt! Så stark du är alltså, kan förstå att gemenskapen är något alldeles extra! ❤️ Kram till dig finaste hjärtat
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Haha alltså gud vad sugen man blir på att träna när man ser detta! Du är verkligen en grym förebild inom träning! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åh jag hade också velat gå på träningsevent, såååå kul och att där var så många :O 😃
nouw.com/jenniferofhbg
johannakjell
johannakjell,
Alltså wow! Så häftigt! 😍👏🏼 Grymt!
nouw.com/johannakjell
sweetwords
sweetwords,
Men ohh så häftigt och peppande
nouw.com/sweetwords
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Joanna,
Du är så grym och en bra förebild inom träning. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Netti Starby,
Vad grymt att gå på något live och det skulle jag också vilja testa på! 😃 Kramis
starbys.se
linndossing
linndossing,
Så jäkla häftigt! Blev så taggad på att träna nu, hade varit så häftigt att vara med där! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh alltså ser heeeelt galet coolt ut!!!!❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin